OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Emberhátrányban kapott ki a kis Loki

Nem várt könnyű kilencven perc a Szatmári Csaba vezette kis Lokira, amely a tabella élmezőnyéhez tartozó Balassagyarmat ellen folytatta szereplését az NB III-as küzdelemsorozatban.

Mi sajnos nagyon rosszul, a hazaiak pedig esélyeshez méltón kezdték a találkozót, hisz már az 1. percben vezetéshez jutottak. A bekapott gól után egyre jobban játszottunk, az első játékrész második felében már több lehetőségünk is volt, de sajnos nem sikerült egyenlíteni.

A második félidő elején még nehezebb emberhátrányba kerültünk, ráadásul a Balassagyarmat büntetőhöz jutott, amelyet Hrabina hárított, ráadásul a kontrából betalálhattunk volna, az újabb elkerülhető találatot mégis a házigazdák szerezték néhány perccel később.

Szatmári Csaba lefújást követő nyilatkozatában elmondta, ez fordulópontja volt a találkozónak és végképp megpecsételte csapata sorsát. A 66. percben újra betalált a Balassagyarmat, amely így 3-0-s sikerével otthon tartotta a három pontot.  

A DVSC II. a következő fordulóban a Tiszafüredet látja vendégül vasárnap délután a DEAC-pályán.     

NB III Keleti csoport 27. forduló

Balassagyarmati VSE – DVSC II. 3–0 (1-0)

DVSC II: Hrabina – Lakatos, Kovács R., Gellén, Füzfői – Girdán (Juhász, 64.), Baráth, Szabó Á. (Kozma, 77.) Maruscsák (Tomola, 58.) – Gyönyörű (Jankelic, 64.), Simon (Pelles, 77.)

Kiállítva: Gellén (54.)