OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Gróf Dávid orrcsonttörést szenvedett

Fájó pontvesztés lett a Nyíregyháza elleni keleti rangadó vége, ugyanis a DVSC labdarúgócsapata a 93. percben egy büntetőből kapott gólt, amellyel kialakult az 1-1-es végeredmény a Merkantil Bank Liga 32. játéknapjának egyik fő rangadóján.

Egy balról érkező pontrúgást követően a levegőben ütközött Gróf Dávid a nyíregyi labdarúgóval, melynek következtében a tizenegyespontra mutatott a játékvezető. Kapusunk sajnos nem úszta meg komolyabb sérülés nélkül az esetet, hisz a vizsgálatokból kiderült, hogy orrcsonttörést szenvedett.

A tegnaphoz képest jobban vagyok, de még mindig úgy érzem magam, mint akin átment egy busz. A pletykákkal ellentétben nem veszítettem el az emlékezetem, de az orrcsontom eltört, viszont jó hír, hogy nem mozdult el a helyéről – nyilatkozta honlapunknak Gróf Dávid hétfő reggel. – Az ütközés után volt némi zavarosság bennem, kellett egy kis idő, hogy kitisztuljanak az események. Megmondom őszintén, meglepett és csak az ápolás után tudatosult bennem, hogy sárgát kaptam és büntetőhöz jutott a Nyíregyháza. A történtek óta nem néztem vissza az eseményeket, de véleményem szerint mind a ketten a labdára mentünk, egyikőnk sem akart szabálytalankodni. A játékvezető azt mondta, a támadó érte el előbb a labdát, viszont ha így is van, akkor nem érzem, hogy én bármiben akadályoztam volna. Hiába a sérülésem, sokkal jobban fáj, hogy már nem mi állunk a tabella élén. Jó pár forduló van még hátra, természetesen azon leszünk mindannyian, hogy visszakerüljünk az első helyre. Az biztos, hogy most minél többet kell pihennem, de nagyon bízom benne, a hét közepétől már csatlakozhatom a többiek közé.

HB