OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Ismét döntetlent játszott a kis Loki

Fontos mérkőzés várt a DVSC második csapatára, amely a Salgótarján otthonában vendégszerepelt az NB III Keleti csoport 29. fordulójában.

Az már a szerda délutáni kezdés előtt biztos volt, hogy egy esetleges debreceni győzelem esetén helyet cserélne a két fél a tabellán, illetve a DVSC II. felzárkózhat a középmezőnyhöz, így nagy téttel bíró kilencven perc előtt álltak a csapatok.

A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést, melynek 6. percében egy szöglet után meg is szerezték a vezetést. A bekapott gólt követően egyre jobban játszottunk, az első játékrész második felében Baráthnak és Szabónak is több veszélyes lövése volt, de nem sikerült egyenlíteni.

A szünet után egyértelműen magunkhoz vettük az irányítást, a 48. minutumban Szabó Árpád révén pedig egalizáltunk. Egyértelműen beszorítottuk az ellenfelet a kapuja elé, Simon lövése a kapufán csattant, azonban a 81. percben egy kontratámadás végén már ismét a Salgótarjánnál volt az előny. A hátralévő percekben nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítés érdekében, Füzfői lövését a hazai kapus még bravúrral hárította, de aztán az utolsó utáni pillanatban Simon Mátyás megérdemelten mentett pontot csapatának.

A kis Loki ezzel a döntetlennel jelenleg a 15. helyen áll, következőnek április 18-án, vasárnap 14.30 órától a Mezőkövesd fiókcsapatát látja vendégül.

NB III Keleti csoport 29. forduló
SBTC – DVSC II. 2–2 (1-0)  

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion. Vezette: Jakab.
DVSC II: Hrabina – Jankelic, Kovács R., Szatmári, Füzfői – Tordai (Girdán, 46.), Baráth, Szabó Á. (Juhász, 86.), Gyönyörű (Maruscsák, 69.) – Kalafat (Kovács G., 86.), Talpalló (Simon M., 69.). Vezetőedző: Szatmári Csaba.


Gól: 1-0 Gazdag (6.), 1-1 Szabó Á. (48.), 2-1 Sárközi (82.) 2-2 Simon M. (93.)