OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

NB III: a Tállya együttesét fogadja a kis Loki

Vasárnap délután ismét fontos pontokért száll harcba a DVSC fiókcsapata az NB III. Keleti csoportban. A 14.30 órától kezdődő, Tállya elleni mérkőzést a Nagyerdei Stadionban rendezik, ahol fiataljaink hosszú idő után újra nézők előtt bizonyíthatnak.

A találkozót ingyenesen tekinthetik meg a szurkolók, akik az A-szektorban foglalhatnak majd helyet. A hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a belépéshez a védettségi igazolvány megléte szükséges, amely személyi igazolvány felmutatásával érvényes. A szabályok értelmében kivételt képeznek azok a kiskorú személyek, akik a védettségi igazolvánnyal rendelkező hozzátartozójukkal érkeznek.

A bajnokságból már csak 5 forduló maradt hátra, de még továbbra is kiélezett küzdelem van a bennmaradásért. A kis Loki 10 győzelemmel, 8 döntetlennel és 15 vereséggel jelenleg a tabella 13. helyét foglalja el. Igor Bogdanovics jó formában lévő, hat mérkőzés óta veretlen legénysége természetesen a következő szezonra is bebiztosítaná helyét, így létszükséges lenne a három pont megszerzése.

A 35 egységgel rendelkező Tállya egylete a 15. pozícióban áll. A Borsod megyei csapat a legutóbbi két fordulóban nem volt eredményes, mivel előbb Jászberényben 1-0-s, majd múlt héten a DVTK II. ellen hazai pályán 2-0-s vereséget szenvedett.

A kis Lokit fűti a visszavágás vágya, hiszen a piros-fehérek az ősszel egy kellemetlen, 3-0-s vereségbe futottak bele Tállyán. Mivel a gól nélküli első félidőt követően a hazaiak kerültek előnybe, így a debreceniek aztán az egyenlítésért hajtottak. Kialakított helyzeteink ellenére sajnos nem sikerült betalálnunk, a véghajrában pedig az ellenfél még kétszer is eredményes volt, így minden eldőlt.

A vasárnap 14.30 órakor kezdődő DVSC II.-Tállya KSE találkozót tehát a Nagyerdei Stadionban rendezik. A helyszínen büfé nem lesz! A létesítményben a szájat és orrot eltakaró maszk viselése nem kötelező, de ajánlott.

Azok a drukkerek, akik a stadionban nem tudják buzdítani a csapatot, élő streames közvetítésen keresztül láthatják a meccset.

https://www.youtube.com/watch?v=exBKuVslGvs