OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Újabb győzelem: DVSC-Vasas 3-0

120. perc: vége a mérkőzésnek. A DVSC megérdemelten nyert a 2×45+30 percre osztott találkozón, ezzel negyedik felkészülési meccsét is megnyerte. A telki edzőtábor ezzel véget ért, a csapat a jövő héten Debrecenben folytatja a hangolást a bajnoki nyitányra.

114. perc: itt a harmadik Loki-gól! Pintér Ádám lépett meg a jobb szélen, befelé húzott, majd 14 méterről szépen lőtte ki a jobb alsót (3-0).

109. perc: egy bal oldali szöglet után Bárány Donát 6 méterről nem sokkal fejelt mellé.

99. perc: Tischler Patrik ugrott ki ziccerben, de 13 méterről, jobbról mellé bombázott.

92. perc: megduplázta előnyét a Loki! Egy angyalföldi védelmi hibát Bárány Donát használt ki, 14 méterről lőtt magabiztosan a kapuba (2-0).

91. perc: a DVSC a Gróf – Kusnyír, Nikolic, Poór, Korhut – Bényei Á., Babunski – Pintér, Bárány, Gyönyörű – Tischler összeállításban kezdte az utolsó 30 percet.

90. perc: vége a 2×45 percnek, jön a félórás ráadás.

87. perc: erőteljes lökdösődés alakult ki a pályán, Ugrai Rolandot és a vasasos Szilágyi Zoltánt kiállította a játékvezető.

78. perc: leszakadt az ég, zuhogó esőben folytatják a csapatok, közben Kusnyír Erik érkezett a pályára, lement Szécsi Márk, Varga Józsefet pedig Bényei Ágoston váltotta.

75. perc: 11-eshez jutott a Loki, miután Berecz rúgta fel Ferenczi Jánost a 16-oson belül! A büntetőt Dzsudzsák Balázs szépen helyezte a bal alsóba, vezet a DVSC! (1-0).

71. perc: Sós Bence helyett Bárány Donát állt be, ez a második debreceni csere, néhány perccel ezelőtt Gróf Dávid váltotta Tomas Kosickyt.

67. perc: kezd egyre inkább dominálni a DVSC, ám nagy ziccerig egyelőre nem tud eljutni.

60. perc: Radót szerelte nagy helyzetben Bévárdi Zsombor a 16-oson belül, a Vasas büntetőt reklamált, de nem tűnt annak, nem is fújt a bíró.

50. perc: kiegyenlített játék zajlik a pályán, a Vasas sokszor letámad, a Loki igyekszik birtokolni a játékszert.

46. perc: megkezdődött a második 45 perc, a DVSC változatlan összetételben folytatja.

45. perc: vége az első 45 percnek, gól nélkül zárult a játékrész (0-0).

43. perc: Ferenczi János lőtt 17 méterről jobbal, de nem talált kaput.

39. perc: egyre több a kemény összecsapás, helyzetből most kevesebb van.

30. perc: egymás után három szögletet végezhettek el az angyalföldiek, de nem lett belőlük kapura tartó lövés vagy fejes.

21. perc: Balajti Ádám megsérült, helyére Szatmári Lóránd állt be a Vasasba.

19. perc: óriási Loki-helyzet maradt ki, egy Dzsudzsák-szögletet követően Varga József csúsztatott, a hosszú saroknál helyezkedő Ugrai Roland elvetődve lőtt közelről, éppen csak fölé.

16. perc: újabb labdaszerzés, Szécsi Márk lőtt 14 méterről, mellé.

13. perc: egy labdaszerzés után Ugrai Roland bombázott kapura 17 méterről, a labda nem sokkal szállt fölé.

8. perc: Radó 14 méteres lövését védte szépen Tomas Kosicky.

6. perc: jó az iram, láthatóan mindkét együttes meg akarja mutatni, mire képes. Dzsudzsák Balázs egy távoli lövést eresztett meg, de a labda elkerülte a kaput.

1. perc: elkezdődött a találkozó, rögtön egy DVSC-szöglettel, amely végén Varga József próbálkozását hárította a Vasas-védelem.

A két klub döntése alapján végül nem 2×60, hanem 2×45+30 percre osztották a tervezett 120 minutumot a szombati felkészülési mérkőzésen, az utolsó félórás etapban a DVSC és a Vasas fiataljaira várt szerep elsősorban.

A mérkőzésen nem szerepelhetett a keresztszalag-szakadást szenvedett Kundrák Norbert és az Achilles-gyulladással kezelt Pávkovics Bence.

Felkészülési mérkőzés, Telki.

DVSC-Vasas 3-0 (0-0, 1-0).

DVSC: Kosicky (Gróf) – Bévárdi, Deslandes, Baráth, Ferenczi – Varga J. (Bényei Á.), Dzsudzsák – Bódi, Ugrai, Sós (Bárány) – Szécsi (Kusnyír). A DVSC az utolsó 30 percben: Gróf – Kusnyír, Nikolic, Poór, Korhut – Bényei Á., Babunski – Pintér, Bárány, Gyönyörű – Tischler. Edzők: Huszti Szabolcs és Toldi Gábor.

Vasas: Jova – Szivacski Z., Szilágyi, Otigba, Silye, Sztojka, Berecz, Márkvárt, Hinora, Radó, Balajti. Cserék: Uram, Terbe, Varga D., Bobál G., Szatmári, Szalai, Molnár, Rétyi, Puskás, Puska, Farkas G., Farkas B., Bonifert, Kovács D., Boros, Szilágyi Sz. Edző: Kuttor Attila.

Gól: Dzsudzsák (75., 11-esből), Bárány (92.), Pintér (114.).

Sárga lap: Ugrai (48.), illetve Otigba (49.), Silye (72.).

Kiállítva: Ugrai (87.), illetve Szilágyi Z. (87.).