OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Három hölgy várta a családban Bódi Ádámot

Mint ismert, a telki edzőtábor második napján új taggal bővült a Loki-család, ugyanis megszületett Bódi Ádám második kislánya, Szonja. Középpályásunk akkor hazautazott családjához, de egy nappal később csatlakozott társaihoz.

– Nyilván nem volt könnyű, hogy egy hétig csak kamerán keresztül láthattam őket, de szerencsére minden segítséget megkapott a feleségem, és a nagylányomat, Natasát is kellőképp le tudták foglalni – fogalmazott a DVSC 27-es mezszámú futballistája. – Apaként nehéz volt megélni, de most már együtt vagyunk, és ez a legfontosabb. A pici egyébként jól van, szépen gyarapszik a súlya, úgyhogy minden rendben van.

A Loki a tíz nap során három felkészülési találkozót vívott Telkiben, a Budafokok ellen 3-1-s, a Soroksár ellen 4-1-s, míg a Vasas ellen 3-0-s debreceni siker született. Bódi Ádám szerint nyilván jó megnyerni az edzőmeccseket, de ezeken az összecsapásokon nem az eredmény az elsődleges.

Nagyon fontos, hogy a felkészülés ezen szakaszában megkapjuk azt a terhelést, ami kitart a szezonra. A sok edzés mellett természetesen csapatépítő programok is voltak, például a footgolf és a gokart, de volt időnk megismerkedni az új társakkal is. Esténként többször összeültünk társasjátékozni, amire például a hétköznapi életben nem sűrűn van lehetőségünk. Bízom benne, amilyen jól sikerült a felkészülés, olyan jó lesz a szezonunk is.

A DVSC-re még egy felkészülési találkozó vár a jövő hétvégi, Budapest Honvéd elleni bajnoki rajtig, vasárnap 19 órától az AS Roma ellen lépünk pályára Frosinónéban.

Megmondom őszintén, számomra a rómaiak vezetőedzője, José Mourinho a legnagyobb név az ellenfélnél, kíváncsi leszek, milyen lesz élőben látni. Nyilván hatalmas gárdáról beszélünk, nem lehet összehasonlítani a két csapatot, de a klub szempontjából nagyon jó, hogy egy ilyen edzőmeccset le tudott kötni. Jó kis erőfelmérő lesz, testközelből láthatjuk, mire vagyunk képesek egy nemzetközileg is elismert együttes ellen.