OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Újabb fontos információk a Kispestre utazó szurkolóknak

A találkozóra már kaphatók a belépők online, a D4–D7 szektorok a vendégszektorok.

Fontos, hogy a belépéshez védettségi igazolvány (vagy a védettséget igazoló applikáció) kötelező, ezt ellenőrzik, emellett személyes azonosításra alkalmas igazolvány is szükséges. Természetesen külön büfé és mosdó várja a debreceni szurkolókat, a vendégszektor bejárata az Iparos utcánál található, a vasúti hídon keresztül lehet megközelíteni a szektort. Parkolás az Iparos utcában (a helyek száma korlátozott).

A járműveket a vendégszurkolók az Iparos utcában tudják letenni, innen egy kis hídon át vezet az út a Bozsik Aréna területére. A Puskás Ferenc utca és a Temető köz irányából (ahol régen érkeztek) már nincs lehetőség a vendégszektor megközelítésére. Az Iparos utcát az M5-M0 autópályák és a Nagykőrösi út irányából a Hofherr után tudják megközelíteni, itt szintén kérik, hogy ne a régi beidegződés alapján, az Havanna ltp., Üllői út vagy Ady Endre út irányából érkezzenek.

A jegyárak a vendégszektorban az alábbiak szerint alakulnak:

HelyszíniElővételes
KIEMELT jegyárak 2021/22Teljes áruDiák-nyugdíjasMozgáskorlátozottTeljes áruDiák-nyugdíjasMozgáskorlátozott
D Ver 1., 2. Vendég szektor2 450 Ft1 850 Ft1 600 Ft2 200 Ft1 750 Ft1 500 Ft

A mérkőzésnapon 2 vendégpénztár fog üzemelni a vendég bejáratnál, pénztárnyitás 17 órakor lesz. A kapunyitás időpontja 18 óra.

A vendég lelátón is büfé várja a kedves szurkolókat. A stadionon belül csak készpénzmentes fizetés lehetséges (bankkártya, hellopay kártya). Ettől eltérően a jegypénztárban készpénzben lehet fizetni. Továbbá a stadionban a környezetvédelem jegyében csak „repoharas rendszerben” tudnak fogyasztani a drukkerek.