OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Lokiláz, fociláz Debrecenben: fogynak a bérletek és a jegyek

Csütörtök reggelig már mintegy 3000 bérlet, és több mint 1500, a vasárnapi, Újpest elleni mérkőzésre (kezdés: 17.45) szóló belépőjegy talált gazdára online és a DVSC Shopban (nyitva mindennap 10 órától 18-ig, szombaton 15 óráig), tehát tényként kezelhető, hogy nagy az érdeklődés a Loki első hazai meccse iránt a városban: fociláz, sőt, Lokiláz van.

A hazai idénynyitóra a debreceni ultracsoportok is nagyon készülnek, így fergeteges hangulatúnak ígérkezik az összecsapás. Érdemes lesz már órákkal a találkozó előtt kijönni a Nagyerdei Stadionhoz, hiszen a DVSC-Decathlon családi nap ingyenes(!) programjai pedig már kora délután elkezdődnek.

A frissen feljutott a DVSC vendégeskedett a Bpzsik stadionba szombaton este, ahol fordított és nyerni tudott a házigazda Bp. Honvéd ellen 1-4 arányban.

Nyereménnyel kecsegtető játékok és színes programok is várják a drukkereket. Érkezik majd helyi hangulatfelelős, fellép a Piruett Tánc Stúdió és a Kenguru tánc-sportegyesület is, emellett természetesen ételből-italból sem lesz hiány: a Red&White-ban és annak teraszán kiváló street food finomságokat és többek között friss sört fogyaszthatnak a szurkolók.