OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Újabb támogató a DVSC mellett

Újabb támogatót jelentett be a DVSC labdarúgócsapata péntek délután hivatalos sajtótájékoztatón.

A DVSC Labdarúgó Akadémián rendezett eseményen a DVSC Egyesület elnöke, Kósa Lajos, városunk polgármestere, Papp László, a DVSC Futball Zrt. igazgatótanácsának elnöke, Szabó Péter, klubunk cégvezetője, Ábrók Zsolt, és a BeStrong kondiparkok gyártásával és telepítésével foglalkozó cég tulajdonosa, Katona Zoltán örömteli együttműködésről számolt be.

A BeStrong mostantól komoly, százmillió forintos összeggel támogatja csapatunkat. A DVSC természetesen az együttműködés részeként minden lehetséges marketing csatornán megjeleníti a támogató céget, s az új szponzor emblémája együttesünk mezére is felkerül.

Ábrók Zsolt cégvezető elsőként bemutatta Katona Zoltánt, akinek személyében újabb taggal bővült a DVSC-család. – A kézilabdacsapatot már évek óta támogatja, most pedig az a megtiszteltetés ért minket, hogy a labdarúgásban is jelen van. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy stabilan működjön a klub, ez a szponzoráció pedig egy újabb lépcsőfok ennek elérése érdekében.

Szabó Péter elmondta, szeretnék, ha minél több hajdú-bihari és debreceni támogató lenne jelen a klubnál. – Az elmúlt időszakban több szponzort is be tudtunk jelenteni, most pedig egy újabb helyi vállalkozó csatlakozott közénk. A kézilabdacsapattal 10 millió forintos, míg a labdarúgócsapattal 100 millió forintos szerződést kötöttünk, melyre nagyon büszkék vagyunk.

Katona Zoltán kapott szót, akinek debreceni vállalkozóként hatalmas megtiszteltetés, hogy szponzorálhatja a klubot. – A vállalkozásom kezdetén is része volt a DVSC az életemnek, ugyanis a Loki utánpótlásában edzősködtem. Akkoriban nem voltak ilyen jó körülmények, ezért elindítottam a vállalkozásom, ami már több mint 20 éve él. Jelen pillanatban az ország egyik, ha nem a legnagyobb sportszer forgalmazó cége a miénk. Célunk a mai megállapodással, hogy a BeStrong márkát még népszerűbbé tegyük. Nagy múltú egyesülettel dolgozhatom, remélem, a DVSC a pályán elért sikereivel, mi pedig a sportszereinkkel okozunk sok a szurkolóknak. Gyümölcsöző és hosszútávú kapcsolatban bízom.

Kósa Lajos bízik benne ,hogy a BeStrong nemcsak a magyar, hanem a nemzetközi piacra is be tud törni. – Eljutottunk oda, hogy a Loki-családot is igen komoly összeggel tudja támogatni, aminek örülünk. A DVSC a debreceniség része, így mindennél fontosabb, hogy megőrizzük ezt a szellemiséget.

Papp László szintén köszönetet mondott Katona Zoltánnak a nagylelkű, és komoly összegű támogatásért. – A debreceniséget tevőlegesen is meg lehet élni, ez a szponzoráció pedig ide tartozik. Nem vagyunk sokan ebben a családban, de azt hiszem, elindult valami. Fontosnak tartom, hogy a debreceni sport mellett legalább a helyi üzletemberek álljanak ki. Örömmel látom, hogy az elmúlt 1-2 évben ebben a tekintetben komoly változás történt. Büszke vagyok, hogy debreceni cégként, nemzetközi szinten is egyre inkább jegyzett a BeStrong. Örülnék, ha a DVSC is befutná azt a pályát rövidtávon, amelyet a BeStrong gazdasági tevékenysége, és újra letenné a névjegyét nemzetközi színtéren. Hálás vagyok Katona Zoltánnak és bízom benne, gyümölcsöző együttműködés alakul ki.