OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Huszti Szabolcs: Ezúttal is csak a győzelemmel lennék elégedett

Az OTP Bank Liga 7. fordulójában Kisvárdára látogat a DVSC. Csapatunk trénere az elmúlt időszakról és a vasárnapi összecsapásról is nyilatkozott a dvsc.hu-nak.

A veszprémi kupameccsen egyáltalán nem játszottunk jól, de továbbmentünk, ráadásul a Gyirmót elleni találkozó után ismét nem kaptunk gólt, ami ugyebár sarkalatos pont nálunk. Remélem, ez a tendencia folytatódni fog. Németh Krisztián érkezésének örülünk, de vele azért még óvatosan kell bánni, hiszen régóta nem játszott, még nincs bevethető állapotban. Azon leszünk, hogy minél előbb a csapat segítségére lehessen, biztosan képes lesz hozzátenni a játékhoz, mégiscsak egy 37-szeres válogatottról beszélünk. Sokat várunk tőle, de debütálása vélhetően nem a következő 1-2 hétben fog megtörténni – mondta Huszti Szabolcs, aki természetesen a kisvárdai találkozóról is beszélt.

Vasárnap a listavezető otthonába látogatunk, de ahogy azt mindig elmondom, most is csak a győzelemmel lennék elégedett. Persze tudjuk, hogy nehéz dolgunk lesz, a Kisvárda remekül szerepel, de egyszer minden sorozat megszakad. Fontos lesz, miként nyitjuk a mérkőzést, jó értelemben vett agresszivitásra van szükség. Remélem, ezúttal az első félidőt is tudjuk úgy kezdeni, ahogyan a második játékrészeket szoktuk – szögezte le az edző.