OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Bárány Donát is sérüléssel bajlódik

Sajnos nem múlt el sérülés nélkül a mezőkövesdi bajnoki, ugyanis a találkozó első félidejében bokasérülést szenvedett a DVSC támadója, Bárány Donát, akit a szünetben le is kellett cserélni. A vizsgálatokból kiderült, hogy részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, így a vasárnapi, Puskás Akadémia elleni meccsen biztosan nem számíthat rá a szakmai stáb.

Hír még, hogy Szécsi Márk visszatérő vádlipanaszokkal küzd. Folyamatosan zajlik a rehabilitációja, a felépülése jó ütemben halad. Tomas Kosicky még a Fehérvár elleni mérkőzésen szenvedett vádliizom szakadást. Kapusunk állapota szerencsére javul, de hosszabb kihagyás vár rá.

Jó hír, hogy Poór Patrik, Bényei Ágoston és Pávkovics Bence már elkezdte a pályán az egyéni futómunkát, ugyanakkor csak a későbbiekben csatlakozhatnak a csapathoz. Csakúgy, mint a keresztszalag-szakadással műtött Kundrák Norbert, akinek hosszas felépülése szintén jó ütemben halad.

A brazil védő, Charleston izomszakadása maródi, a rehabilitációja még több időt vesz igénybe, míg a térdműtéten átesett Kusnyír Erik értelemszerűen a mielőbbi felépülésre koncentrál.