OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

NB III: a DEAC nyerte a városi rangadót

Debreceni rangadót rendeztek vasárnap délután az NB III Keleti csoport 15. fordulójában, hiszen a DVSC II. a DEAC együttesével mérte össze erejét. A találkozó 13 órakor, ragyogó napsütésben indult Gál Péter játékvezető sípszavára.

A 15. helyen álló kis Loki, és a dobogó 3. fokán lévő egyetemi gárda csatája komoly küzdelmet hozott, a harcos játék mellett pedig mind a fél betalálhatott volna az első félidőben. A gól nélküli játékrész után a másodikban már megzörrent a háló, mégpedig Székely Dávid révén, aki egy kiváló ütemben kapott labdát a kapuból kifutó Ecsegi fölött ívelt a kapuba az 57. percben.

A 73. percben még nehezebb helyzetbe kerültünk, ugyanis újabb gólt szerzett a DEAC, Tochukwu használta ki védelmünk bizonytalanságát, és 16 méterről a kapu közepébe lőtt. A hátralévő időben igyekeztünk szorosabbá tenni az eredményt, de nem sikerült, a hosszabbításban ráadásul a harmadik találatukat is megszerezték az egyetemisták, kialakítva ezzel a 3-0-s végeredményt.

Szűcs János csapata november 7-én, vasárnap 13 órától játszik legközelebb, mégpedig a listavezető, az eddig mindössze egyetlen vereséget elszenvedő BKV Előre otthonában.

NB III Keleti csoport 15. forduló

DEAC-DVSC II. 3–0 (0-0)

DVSC II: Ecsegi – Lénárt, Szujó, Kovács G. (Székelyhidi, 83.) – Baranyai, Gyönyörű, Balla (Gellén, 83.), Sipos (Maruscsák, 63.), Fábián – Kenderesi (Talpalló, 63.), Sármány (Kalafat, 35.)