OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Rendőri felvezetéssel a Szuszába

Az Újpest otthonában lép pályára a DVSC november 20-án, szombaton 19.30 órától az élvonal 13. fordulójában. Mind a két szurkolótábor részéről nagy érdeklődés övezi a mérkőzést, így minden bizonnyal remek hangulat várható a Szusza Ferenc Stadionban.

Felhívjuk a gépjárművel utazó, hajdúsági drukkerek figyelmét, hogy a stadionba való érkezés megkönnyítése érdekében rendőri felvezetéssel is eljuthatnak majd a Labdarúgó úti vendégbejárathoz, ezáltal lehetőség nyílik a szervezetszerű parkolásra és a gépkocsik felügyeletére.

Íme, a rendőrség tájékoztatója:

Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 16.45 és 17.15 óra között gyülekezzenek a M3 autópálya Kerekharaszti pihenőhelynél, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérik a rendőrök. A konvoj legkésőbb 17.15 órakor indul, hogy a szurkolók a mérkőzés kezdetéig rendben be tudjanak lépni szektorukba.

Kérjük, hogy azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest területéről érkeznek, azok ne a Megyeri út felől közelítsék meg a stadiont, hanem a Baross u. felől az Irányi Dániel utcán keresztül és onnan, az újonnan kialakított IV-es kapun keresztül lépjenek be a Szusza Ferenc Stadionba.