OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Ismét győzött a kis Loki

Győzelemmel a háta mögött várta soron következő bajnoki mérkőzését a DVSC második csapata, amely a közvetlen rivális Eger otthonában vendégszerepelt az NB III. Keleti csoportjának 18. fordulójában.

Amolyan „hatpontos” találkozóra volt kilátás, hisz az Eger 18, míg a kis Loki 19 ponttal állt a forduló előtt. Ami a DVSC II-t illeti, egy hete fontos sikert aratott, miután Kovács Róbert és Sármány Kristóf találatával 2-0-ra legyőzte a tabella 4. helyén álló Kisvárda II-t. Az egrieket illetően érdekesség, hogy az eddig lezajlott 17 forduló során egyetlen alkalommal sem játszottak döntetlent.

Nos, most sem, ugyanis Szűcs János vezetőedző csapata nyerni tudott a hevesi megyeszékhelyen. Gyönyörű Gergő már a 4, percben vezetést szerzett a kis Lokinak, amit ugyan egy öngóllal kiegyenlítettek a hazaiak, de egy újabb öngól után a szünetre ismét a mieinknél volt az előny. A 61. percben Gyönyörű második góljával el is dőlt a három pont sorsa, az egriek már csak szépíteni tudtak, egalizálni nem.

A DVSC II. értékes sikert aratott, három meccse veretlen, és felzárkózott a 13. helyre, a középmezőnybe.

Labdarúgó NB III., Keleti csoport, 18. forduló.

Eger-DVSC II. 2-3 (1-2).

Eger, 200 néző, vezette: Lovas.

DVSC II.: Szabó S. – Szujó, Kovács R., Gellén, Fábián, Baranyai, Balla, Lénárt, Gyönyörű (Mező, 83.), Kalafat, Sármány (Talpalló, 67.). Vezetőedző: Szűcs János.

Gól: Szabó S. (öngól, 27.), Hegedűs (76.), illetve Gyönyörű (4., 61.), Juhász (öngól, 33.).