OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Szurkolói ankétot tart a DVSC

A DVSC klubvezetése szurkolói ankétra hívja a Loki-drukkereket a Nagyerdei Stadionban található Redbe. A december 10-én, pénteken 17.30 órakor kezdődő eseményen Ábrók Zsolt cégvezető, Tőzsér Dániel sportigazgató, és Joan Carrillo vezetőedző képviseli a klubot.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a DVSC Shop pénteken meghosszabbított nyitvatartással, az ankét végéig várja az érdeklődőket, akik megvásárolhatják a Ferencváros elleni meccsre szóló belépőket!

Az ankéton a maszk használata kötelező!

Hír még, hogy az elmúlt évek sikerein felbuzdulva a Loki Szurkolók Egyesülete idén sem marad ki a karácsonyi adománygyűjtésből. Ennek apropójából a DVSC szakosztályok vezetőivel egyeztetve az egyesület egy háromnapos programot szervez a stadion melletti Red&White Sörözőben, ahol az esemény idején a DVSC néhány labdarúgójával és kézilabdázójával is találkozhatnak a szurkolók.

Ami fontos, ultráink KIZÁRÓLAG SZÁRAZÉTEL-ADOMÁNYT várnak az idei évben december 8-tól 10-ig, 17.30 és 20 óra között!

Az összegyűjtött élelmiszereket a Szivárvány Az Esőben Alapítvány debreceni szervezet kapja, amely szegény családok számára továbbítja a csomagokat karácsony előtt.