OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

DVSC Mikulás a gyermekotthon lakóinak

A DVSC labdarúgói Mikulás napjára évek óta gyűjtenek adományokat a Reménysugár Gyermekotthon lakói számára. A hagyomány idén is folytatódott, sőt a DVSC SCHAEFFLER kézilabdázói is csatlakoztak a kezdeményezéshez.

A Reménysugár Gyermekotthon, immáron integrálódott a Hajdú-Bihar Megyei Gyermekotthoni Központba, így idén ennek a szervezetnek gyűjtöttek labdarúgóink és kézilabdázóink.

A játékokat, mesekönyveket, édességeket – és természetesen labdákat – Ábrók Zsolt a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője, a DVSC Futball Zrt. cégvezetője, két kézilabdázó, Kovács Anna és Karina Jezsikava, illetve két labdarúgó, Baráth Péter és Gróf Dávid adták át Hidvégi Lászlónak, a Hajdú-Bihar Megyei Gyermekotthoni Központ intézményvezetőjének és Dobos Attila gyermekotthon vezetőnek, aki a kilencvenes években szerepelt a DVSC NB I-es labdarúgócsapatában.

Karácsony előtt a nagy cégeknél általában nagyobb az adományozási kedv – mondta el Hidvégi László, intézményvezető. – Ugyanez a sportegyesületekre nem jellemző, igazából a DVSC az egyetlen, amely részt vesz az adományozásban. A mi gyerekeink nagyon szeretik a sportot, a focit, az irodám tele van kupákkal, amelyeket a fiaink szereztek. A gyerekek nagyon örülnek az ajándékoknak, az pedig külön öröm számukra, hogy mindent a DVSC sportolóitól kapják, akiknek rendszeresen szurkolnak!