OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Magabiztos Loki-siker az idei első felkészülési meccsen

Lejátszotta a téli felkészülés első mérkőzését a DVSC labdarúgócsapata szerda délután a pallagi BeStrong-pályán. A Loki ellenfele az NB III Keleti csoport listavezetője, a Kazincbarcika volt. Mint az összes többi gárdát, sajnos a DVSC-t sem kíméli a koronavírus-járvány, így a találkozóról több játékosunk is hiányzott.

Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, az első helyzetre pedig nem is kellett sokáig várni, a 7. percben Charleston közelről a kapu fölé lőtt. Bő tíz perccel később Szécsi veszélyeztetett, de a vendég kapus védeni tudott, csakúgy, mint az első félóra végén, amikor ismét Szécsi Márk próbálkozott. Több nagy gólszerzési lehetőségünk is volt, Sós Bence például kapásból nagy erővel a jobb kapufát találta el. A 43. percben viszont már góllá érett fölényünk, Dzsudzsák szöglete után Varga József fejjel volt eredményes.

Sós nagy lehetőségével indult a második játékrész, de a barcikai kapus hárított. Nagy fölényben futballoztunk, amely találatokban is megmutatkozott. Az 58. percben Ugrai Roland szemet gyönyörködtető cselek után szerzett szépségdíjas gólt. A 68. percben már 3-0-ra vezettünk, amikor Ugrai szöglete után Szécsi Márk talált be. A végeredményt Soltész Dominik alakította ki, aki a 77. percben vette be a rövid sarkot.

A Loki tehát Varga József, Ugrai Roland, Szécsi Márk és Soltész Dominik góljával 4-0-s győzelmet aratott a Kazincbarcika elleni edzőmeccsen. A tervek szerint folytatás január 16-án, vasárnap 14 órakor, amikor az NB I-ben szereplő Mezőkövesdet fogadjuk, szintén zárt kapuk mögött.

Edzőmeccs

Pallag, BeStrong-pálya, zárt kapu. Vezette: Nazsa.

DVSC – Kolorcity Kazincbarcika SC 4–0 (1-0)

DVSC: Hrabina (Gróf, 46.) – Poór, Pávkovics, Charleston (Deslandes, 46.), Ferenczi (Korhut, 60.) – Soltész, Varga (Baráth, 46.), Dzsudzsák (Ugrai, 46.), Gyönyörű – Sós, Szécsi (Pintér, 70.)

Kazincbarcika: Fila – Szemere, Úr, Heil, Kréti, Nagy J., Keményffy, Szabó, Schildkraut, Laczkó, Kristófi. Cserék: Zilahy, Czár, Bodó, Székely, Stefán, Ádám, Süttő, Kismarton, Kovács, Pinyaskó, Rjaskó, Márton.

Gól: 1-0 Varga (43.), 2-0 Ugrai (58.) 3-0 Szécsi (68.), 4-0 Soltész (77.)