OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

DVSC 120: a legjobb meccs, a legjobb játékos, a legjobb edző

2022. március 12-én 120 éves lesz a DVSC. A fantasztikus és patinás évfordulóra a klub is készül, és természetesen szurkolóink is meg akarják adni a módját a születésnapi köszöntésnek. Ennek jegyében arra kérjük drukkereinket, hogy szavazzanak az elmúlt 120 év legjobb Loki-mérkőzésére, legjobb játékosára és legjobb edzőjére.

A voksolás értelemszerűen abszolút szubjektív, például nem biztos, hogy egy adott szurkoló emlékezetében éppen a legrangosabb összecsapás, vagy a legeredményesebb futballista és edző számít meghatározónak, ráadásul azon sportemberek emléke közül is sokat őriz a családi hagyomány és a DVSC-történelem, akik már nem lehetnek köztünk.

120 esztendő: felfogni is nehéz, milyen gazdag klubunk története. Kutakodjanak az elmúlt évtizedek élményeiben és szavazzanak az elmúlt 120 év legjobb Loki-mérkőzésére, legjobb játékosára és legjobb edzőjére. A voksokat március 1-ig várjuk. Már többen is kezdeményezésünk mellé álltak (például a Lokomotív Blog és több médium), szavazni itt a legegyszerűbb. Eredményhirdetés a jeles évforduló napjaiban, hajrá, Loki!