OTP Bank Liga 2024/2025

OTP Bank Liga 10. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 11. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 12. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 13. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 14. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 15. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 1. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

ETO Park

OTP Bank Liga 25. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 26. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Városi Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Sóstói Stadion

DVSC 120: nagy nap lesz a szombati!

Szombaton ismét a Nagyerdőn lép pályára csapatunk, mégpedig napra pontosan a DVSC 120. születésnapján. A március 12-én, szombaton 14.30 órakor kezdődő mérkőzésen az Újpest lesz az ellenfél. Fontos, hogy miután az érdeklődés óriási, az összecsapásra már megvásárolhatók a belépők online, valamint a DVSC Ajándékboltban.

Az ünnepi meccsre az ingyenes belépési lehetőség 10 éves korról 18 éves korra nő, tehát aki jogilag még nem felnőtt, térítésmentesen léphet be a Nagyerdei Stadionba. Ugyanez vonatkozik a nyugdíjasokra is, a 65 felettiek és a 18 éven aluliak a VIP kivételével bárhol helyet foglalhatnak a létesítményben, azonban jeleznénk, hogy kötelező ingyenes közreműködői jegyet váltani a pénztárakban vagy a DVSC Shopban, hogy helyre szóló tiketthez juthasson mindenki.

Az ingyenes belépési jogosultságot a biztonsági őrök ellenőrzik a belépéskor. A 65 év alatti nyugdíjasok nyugdíjas igazolvánnyal igazolhatják jogosultságokat.

A születésnap fénypontja nyilván a Loki-Újpest rangadó, ám a mérkőzésen kívül is lesz program bőven. A nap reggel gyermek labdarúgótornával indul a pallagi akadémián, majd 12 órától már streetfood-dal és különböző szabadtéri játékokkal várunk mindenkit a Nagyerdei Stadionnál. A Red&White-ban az érdeklődők találkozhatnak, fotókat készíthetnek a DVSC legendás labdarúgóival, Sándor Mihály sporttörténész, címzetes egyetemi docens jóvoltából előadást hallhatnak a klub 120 éves történetéről, a kivetítőkön pedig felidézzük a legnagyobb Loki-mérkőzéseket.

A DVSC Shopban már a mérkőzés előtt, 10 órától kaphatók lesznek az egyedi, erre az alkalomra készült retro mezek (nem mellesleg a csapat is ebben, az 1930-as éveket megidéző szerelésben lép pályára), sálak, illetve szurkolói pólók, a találkozó kezdőrúgását a drukkerek által a 120 év legjobbjának választott DVSC-játékos és edző végzi majd el. Eredményhirdetés és további részletek hamarosan, hajrá, Loki!

Végül ne felejtsük el: a focimeccs után, 18 órától a kézis lányok a Vácot fogadják a Hódosban, és ott is folytatódik a születésnapi programsorozat, többek között legendás klasszisokkal…