OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

DVSC II: a Salgótarján a következő ellenfél

Két győzelemmel a háta mögött várja soron következő bajnoki mérkőzését a DVSC második csapata, amely a Salgótarjánt fogadja vasárnap 16 órától a DEAC-pályán.

A kis Loki remek teljesítményt nyújtott elmúlt két bajnokiján, elsőként sima sikert aratott a Tállya felett idegenben (0-4), míg az elmúlt hétvégén hazai pályán ütötte ki a Sényőt (5-1). Két találkozó alatt tehát 9 gólt szereztek a debreceni fiatalok, akik a tabella 17. helyén álló salgótarjániak ellen gyarapítanák találataik és pontjaik számát.

Ellenfelünk 3 győzelem mellett 9-szer játszott döntetlent, és 15 alkalommal szenvedett vereséget az idei kiírásban, ám legutóbbi két meccsén veretlen maradt: a Békéscsaba II. és a Tiszafüred ellen egyaránt 1-1-et játszott.

A DVSC II. tehát zsinórban harmadik győzelmére készül, egy újabb sikerrel pedig még nagyobb lépést tenne a középmezőnyhöz való felzárkózáshoz. A vasárnap 16 órakor kezdődő találkozót szurkolóink élő streames közvetítésen keresztül is láthatják. A játékvezető Muhari Gergő lesz.