OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

DVSC II: a Törökszentmiklós az ellenfél a hétközi fordulóban

Hétközi fordulót rendeznek az NB III Keleti csoportban, melynek 30. játéknapján a sereghajtó Törökszentmiklós vendégeként lép pályára a DVSC második csapata szerdán 16 órától.

A kis Loki zsinórban három megnyert bajnoki után nem szerzett pontot a legutóbbi találkozóján, a DVTK II. elleni mérkőzés 1-3-as vendégsikerrel ért véget. A mieink gólját csapatunk jelenlegi gólgyárosa, Sármány Kristóf szerezte, aki szezonbeli 13. találatát jegyezte.

Ami a Törökszentmiklóst illeti, mindössze 2 győzelme van az eddig lejátszott 29 találkozóján, 13 pontjával a tabella utolsó helyén áll. Az elmúlt meccsei igaz, szorosra sikeredtek, legutóbb mégis 5-0-s vereséget szenvedett a Tiszafüred vendégeként.

A két csapat őszi mérkőzése igen izgalmasra sikeredett a Nagyerdei Stadionban, ahol a 18. percben Pataki góljával a vendégek szerezték meg a vezetést, majd a 70. percben büntetőhöz jutottak, ám a törökszentmiklósi támadó a lécre bökte a labdát. A kihagyott tizenegyes fordulópontnak bizonyult, a 85. percben Gyönyörű Gergő egyenlített büntetőből, majd Sármány Kristóf a 93. percben szerezte meg a mindent eldöntő találatot.

A Törökszentmiklós-DVSC II. NB III-as összecsapást tehát április 13-án, szerdán 16 órakor rendezik, a játékvezető Urbán Eszter lesz.