OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Döntetlen, dráma és súlyos sérülés a debreceni derbin

Szerdán ismét pályára lépett a kis Loki, ugyanis hétközi fordulót rendeztek az NB III. Keleti csoportjában. A DVSC második csapata városi rangadót játszott, hiszen a tabellán 2. DEAC volt az ellenfél a Nagyerdei Stadionban. A DVSC II. remek formában várta az összecsapást, hiszen a legutóbbi három meccsén nyerni tudott.

A szerdai meccsen helyenként kemény küzdelem zajlott, sajnos az első félóra elteltével súlyos sérülés is történt, Kovács Róbert többszörös lábtörést szenvedett. Gól a mintegy 8 percnyi hosszabbítás ellenére a szünetig nem esett.

A pihenő után hiába támadott többet a DEAC, a 63. percben a kis Loki szerzett vezetést Kalafat Álmos góljával, és hősiesen védte előnyét. A 95. percben aztán jött a dráma, az egyetemisták Sidibe büntetőjével végül is csak kiegyenlítettek, így mindkét gárda 1 pontot szerzett.

NB III., Keleti csoport, 34. forduló.

DVSC II.-DEAC 1-1 (0-0).

Nagyerdei Stadion, 400 néző, vezette: Lovas L.

DVSC II.: Szabó S. – Tordai, Kovács G., Kovács R. (Nagy R., 32.), Fábián, Füzfői (Zahuczky, 22.), Székelyhidi (Gomes, 88.), Sipos, Balla M., Kalafat, Batai. Vezetőedző: Szűcs János.

Gól: Kalafat (63.), illetve Sidibe (95., 11-esből)