OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Kisvárdán lép pályára a kis Loki

Remek formában várja a kis Loki a soron következő bajnoki mérkőzését, melyet május 14-én, szombaton 16 órától rendeznek. Szűcs János csapatának ellenfele a tabella 6. helyén álló Kisvárda II. lesz, amely veretlen elmúlt két bajnokiján. Jó meccsre van tehát kilátás Kisvárdán, ahová természetesen a győzelem reményében utazik a DVSC II.

A kis Loki szintén jól teljesít az elmúlt időszakban, legutóbbi öt meccséből négyet megnyert és egyszer ikszelt, legutóbb az ezüstéremért harcoló BKV Előre együttesét győzte le 3-1-re hazai környezetben. Második csapatunk jelenlegi gólfelelőse, Kalafat Álmos szintén remek formában van, hisz az elmúlt 8 meccsén 7-szer volt eredményes, jó lenne, ha a Kisvárda II. kapuját is be tudná venni.

A két csapat novemberi összecsapása debreceni győzelmet hozott, akkor a nemrég súlyos sérülést szenvedett Kovács Róbert, valamint Sármány Kristóf találatával tartottuk itthon a 3 pontot.

A bajnokság vége előtt 3 fordulóval tehát a szezon utolsó idegenbeli mérkőzésén lép majd pályára a DVSC II., amelyre ezt követően két hazai összecsapás vár még, az Eger és a Tiszaújváros ellen.