OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Fontos meccsek várnak a Loki válogatottjaira

A válogatottak hetei jönnek a nemzetközi futballban, kezdődik a Nemzetek Ligája, zárulnak a vb-pótselejtezők, véget érnek az U21-es EB kvalifikációs mérkőzései. A DVSC játékosai közül Baráth Péter Marco Rossi szövetségi kapitány felnőttkeretébe kapott megvívót, mely a június 4-i, szombati, angolok elleni, a június 7., olaszországi, a június 11-i hazai, németek elleni, valamint a június 14-i, angliai NL-összecsapásra készül.

Elképzelhető, hogy Baráth Péter eleinte az U21-es válogatottat fogja kisegíteni, amely Németországban (június 3.) és Lettországban (június 7.) zárja az EB-selejtezőket. Gera Zoltán szövetségi edző a Lokiból számít Kusnyír Erikre is az említett találkozókon.

De vissza a felnőttekhez! A DVSC testvérpárja az északmacedón nemzeti együttesben kaphat szerepet, David Babunskit és Dorian Babunskit ugyanis ismét meghívták a Bulgária (június 2.) és Gibraltár (június 5.) ellen Nemzetek Ligája-meccseket játszó csapathoz. David Babunski egyébként korábban már 9 alkalommal szerepelt hazája felnőttválogatottjában, ám Dorian Babunski most debütálhat a nemzeti csapatban.

A korosztályos válogatottak is aktívak. Az U18-as (2004) együttes következő programjára 2022. május 30. és június 10. között kerül sor, melynek keretében két budapesti, Dánia elleni mérkőzést, valamint Svédországban is két felkészülési meccset játszik a magyar nemzeti csapat.

A kerethez a DVSC védője, Lénárt Gábor csatlakozott, de biztonsági tartalékként Sipos Szabolcs, Fábián Bence és Rácz Balázs is a válogatott rendelkezésére áll.