OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Ez férfimunka volt a javából

Kellemes idő fogadta a DEAC-pályára kilátogató nézőket, akik egy remek meccset láthattak vasárnap délben. Az NB3 Keleti csoportjának 7. fordulójában a 7 pontos DVSC II a 8 pontos Tiszaújvárost látta vendégül, szóval, igazi csemegének ígérkezett a találkozó.

A mérkőzésre jellemző volt a hullámzás, azaz a csapatok felváltva veszélyeztették ellenfelük kapuját, amiből először a Loki jött ki jobban; Tordai szerezte a meccs első gólját. A válasz azonban nem késett soká, négy perccel később egyenlítettek a vendégek. A játékrész hajrájában azonban ismét a hazaiak örülhettek, miután Dreskovic talált be egy kavarodás után az Újváros hálójába.

Fordulás után ugyan voltak helyzetek itt is és ott is, de annyit változott a játék képe, hogy a Loki egyre magabiztosabban állta a sarat a vendégek rohamai alatt, így újabb gól már nem született. Máté Péter fiatal csapata teljes joggal örülhetett az újabb győzelemnek, amellyel jelenleg a 10. pozíciót foglalják el a tabellán.

NB3 Keleti csoport 7. forduló
DVSC II-Termálfürdő FC Tiszaújváros 2-1 (2-1)

DEAC Sporttelep, 250 néző. Vezette: Takács
DVSC II: Erdélyi – Fábián, Szabó, Tordai (Doktor 77.), Baranyai, Sós, Farkas, Horváth (Zahuczky 89.), Rácz (Bökönyi 74.), Takács (Horváth-Gaudi 74.), Dreskovic. Vezetőedző: Máté Péter
Gólszerzők: Tordai (31.), Dreskovic (41.), illetve Vitelki (35.)
Máté Péter:Gratulálok a játékosaimnak, igazi férfimunka volt! Igazi felnőtt bajnokságos, és nagyon jó erőkből álló Tiszaújvárost győztünk ma le teljesen megérdemelten. Szerencsére azok a dolgok is teljesültek, amiket hét közben megbeszéltünk.