OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Helyzetjelentés a sérültekről

Nem múlt el sérülés nélkül a Loki legutóbbi, Paks elleni bajnokija, melynek első félidejében kényszerű cserét hajtott végre a szakmai stáb, hiszen Varga József nem tudta folytatni a játékot. Középpályásunknak a bokája sérült, a vizsgálatok pedig húzódást mutattak ki. Varga József előreláthatólag néhány héten belül visszatérhet.

Bárány Donátnak még a zalaegerszegi mérkőzésen kellett lejönnie idő előtt a pályáról. Támadónk izomsérülést szenvedett, rehabilitációja megfelelő ütemben zajlik, belátható időn belül csatlakozhat a többiekhez.

Bódi Ádám izomszakadása szépen gyógyul, hamarosan ő is teljes értékű munkát végezhet, csakúgy, mint az agyrázkódásból felépült Horváth Krisztofer, aki a szükséges pihenő után ismét a csapattal edzhet.

Kusnyír Erik a Vasas elleni összecsapáson szenvedett bokaszalag-sérülést. Játékosunk rehabilitációja javában zajlik. Matar Dieyének egy korábbi izomsérülése újult ki, amire további kezeléseket kap. Ebben a cipőben jár Charleston is, előreláthatólag mindkét légiósunkra az októberi bajnokikon számíthat a klub.

Két kapusunk, Gróf Dávid és Megyeri Balázs is porcműtéten esett át az elmúlt az időszakban. Előbbi hálóőr már a csapattal edzhet, míg utóbbi rehabilitációja folyamatban van.