OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

DVSC II: pontosztozkodás a vasárnapi bajnokin

Ismét hazai pályán vívott NB III-as bajnoki mérkőzést a DVSC második csapata, amely a dobogó nyolcadik fokán álló Füzesgyarmat együttesét látta vendégül vasárnap 11 órától a 11. játéknapon. A kis Loki kezdőjében klubunk első keretének több játékosa, Erdélyi Benedek, Saná Gomes, Meldin Dreskovic, Alexandros Kyziridis, Major Sámuel, Baranyai Nimród és a születésnapos Christian Manrique is szerepet kapott.

A kis Loki sajnos nem úgy kezdte a találkozót, ahogy eltervezte, ugyanis a 14. percben Kiss Gábor révén megszerezte a vezetést a Füzesgyarmat. A szünetig nem változott az eredmény, ám az 55. percben Christian Manrique egyenlített, teljesen megérdemelten.

A második játékrész során számtalan lehetőséget kialakítottak Máté Péter fiataljai a hajrában leginkább időt húzó vendégek ellen, de sajnos a szerencse nem állt mellettük. Hatalmas erőket mozgósított a kis Loki a győzelem érdekében, amelyre reális esélye volt, de hol egy védő, hol a kapufa segítette a Füzesgyarmatot, amely ellen tehát 1-1-es döntetlent értünk el.

A DVSC II. október 9-én, jövő héten vasárnap, 13 órától játssza következő bajnokiját a Putnok ellen a DEAC-pályán.

NB III Keleti csoport, 11. forduló
DVSC II. – Füzesgyarmati SK 1–1 (0-1)

DVSC II: Erdélyi – Baranyai, Tordai, Dreskovic, Saná – Kyziridis, Cibla, Major (Füzfői 76.) Manrique – Rácz (Bökönyi 85.), Takács
Gól: 0-1 Kiss (14.), 1-1 Manrique (55.)