OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Akár több mint 10 ezren is lehetnek a vasárnapi meccsen

Óriási az érdeklődés a vasárnapi DVSC-FTC rangadó iránt (16.30, Nagyerdei Stadion), már csaknem 5000 jegy fogyott el elővételben (több szektor már teljesen megtelt), így a bérletesekkel együtt már több mint 8000 belépésre jogosult szurkolót számlálhatunk. Miután a kereslet folyamatos online, a nagyerdeistadion.hu oldalon, valamint a DVSC Shopban és a pénztárakban is, van rá esély, hogy 10 ezernél is több drukker biztathatja a Lokit a Ferencváros ellen.

A mérkőzés napján a shop és a stadion pénztárai már 10 órától várják az érdeklődőket. A létesítmény kapui vasárnap másfél órával a találkozó előtt, 15 órakor nyitnak. Nagyon fontos lenne, hogy szurkolóink ne az utolsó pillanatban essenek be a mérkőzésre, ezért klubunk azt kéri, időben jöjjenek be a stadionba, így kerülhető a a felesleges torlódás és várakozás.

Már csak azért is érdemes belépőt váltani, mert aki jegyet vásárol a Fradi elleni mérkőzésre, 50%-os kedvezményt kap a Puskás elleni kupameccsünk (2023.03.02., csütörtök, 20 óra) belépőjéből (1db).

A szezonbérletek érvényesek a kupamérkőzésre, de a bérleteseink is részesülnek a kedvezményből: egy darab belépőt ők is válthatnak féláron. Mindenki csak abba a szektorba válthat kedvezményes jegyet, ahova a Fradi-jegye vagy szezonbérlete szól.

A VIP-re nem érvényes a kedvezmény. Ezt a kedvezményt csak személyes jegyvásárlásnál lehet érvényesíteni a Fradi-jegy, vagy szezonbérlet felmutatásával a pénztárakban. Online csak teljes áron lehet jegyet vásárolni. Hajrá, Loki!