OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Információk a Ferencvároshoz utazóknak

Az OTP Bank Liga NB I. következő fordulójában 2023. május 20-án 17.45 órai kezdettel rendezik meg az FTC–DVSC mérkőzést a Groupama Arénában (Bp. IX. ker. Üllői út 129.)

A találkozó kapcsán a BRFK IX. ker. Rendőrkapitánysága közleményt adott ki. Eszerint a szervező Ferencvárosi Torna Club és a rendőrség a szurkolók biztonsága, rendzavarás megakadályozása és a helyszín mielőbbi megközelíthetősége érdekében a mérkőzésre érkező vendégszurkolók részére gyülekezési helyet hirdet meg, ahonnan a szurkolók rendőrök által lesznek átkísérve a Groupama Aréna vendégszektorához.

Debrecenből, illetve az ország keleti részéről személygépkocsival, buszokkal érkező DVSC-szurkolók a mérkőzés napján az M3-as autópálya Szilasliget pihenőjének parkolójában gyülekezzenek 15.30-15.45 óra között. Innen a vendégszurkolókat 15.45 órai indulással rendőri biztosítás mellett kísérik át a Groupama Aréna vendégparkolójáig.

A meghatározott gyülekezési pontra személygépkocsival, kisbusszal érkező vendégszurkolók gépjárművezetői indulást megelőzően ellenőrizzék a jármű műszaki állapotát, mivel a lerobbanó, nem megfelelő műszaki állapotú gépjárművek nagymértékben akadályozzák a kísérés időben való végrehajtását, szurkolók stadionhoz történő eljutását!  

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsátásra a stadionba!!!

Minden szurkoló hozzon magával arcképes hatósági igazolványt, mivel a belépésnél a biztonsági szolgálat a jegy használójának jogosultságát igazolvány alapján ellenőrzi!!!

Szeretnék a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamisított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül.  A stadionba a szurkolók jegy és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul.

Ismételten felhívják a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találnak, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul.  Az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon.

Belépőt online is lehet vásárolni, a mérkőzés előtt 2 órával nyit a vendégpénztár, ahol személyazonosító igazolványra is kiadják a jegyet.