OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Szombaton rangadó: Drive és kedvezmény is lesz

Mint azt már hírül adtuk, a DVSC május 27-én, szombaton 20 órától játssza az Újpest elleni szezonzáróját, amelyen a dobogó és nemzetközi kupaindulás a tét.

A mérkőzésre szóló belépők május 22-én, hétfőn 14 órától vásárolhatók meg online, a www.nagyerdeistadion.hu oldalon, valamint a DVSC Ajándékboltban, amely kedden 14 és 18 óra között, szerdán, csütörtökön és pénteken 10 és 18 óra között, míg szombaton 10 órától várja a szurkolókat. A jegyek máris gyorsan fogynak, érdemes mihamarabb beszerezni őket!

Fontos tudni, hogy szintén ezen a hétvégén rendezik meg a Nagyerdőn a Debrecen Drive nagyszabású autó- és járműipari seregszemlét, rengeteg kísérőprogrammal. Éppen ezért felhívjuk szurkolóink figyelmét, a Nagyerdei Stadion környékén gyakorlatilag egyáltalán nem lesz parkolóhely (a létesítmény parkolója is rendezvényhelyszín), éppen ezért tömegközlekedéssel vagy gyalogosan érdemes érkezni az Újpest elleni mérkőzésre.

Jó hír, hogy aki felmutatja a pénztárban a Debrecen Drive-ra szóló jegyét vagy karszalagját, 20%-os kedvezményt kap a meccsjegy árából! Mindez az A, a B és a C szektorokba érvényes; gyerek, nyugdíjas és VIP-jegynél nincs kedvezmény. Azok, akik nem a Drive-ról érkeznek a stadionhoz, az Állatkert felőli pénztárakat és feljárót tudják használni.