OTP Bank Liga 2023/2024

Charlie, aki 15 000 kilométert utazott Dzsudzsák Balázsért

Szabó Charlie Ausztráliából érkezett Debrecenbe, egy egészen konkrét célból: találkozni akart kedvenc futballistájával, aki nem más, mint a DVSC válogatottsági rekordere, Dzsudzsák Balázs. A melbourne-i születésű Charlie édesapja 1956-ban emigrált Ausztráliába, ott ismerkedett meg édesanyjával, s bár a futballszerető férfi azóta is a kenguruk földjén él, a magyar labdarúgás, a Loki és főleg Dzsudzsák Balázs rajongója.

A haon.hu-nak elmondta, hogy az időeltolódás miatt a meccseket hajnal 4-kor, munka előtt szokta nézni, azonban miután 6 évvel ezelőtt egy válogatott mérkőzésen beleszeretett csapatkapitányunk játékába, elhatározta, hogy Debrecenbe utazik, és élőben, DVSC-mérkőzésen is megnézi középpályásunkat.

Charlie már a Kecskemét elleni találkozón is a Nagyerdei Stadionban szurkolt a Lokinak, és így tesz majd szombat este az Újpest ellen is. Szerinte Dzsudzsák Balázs a magyar Cristiano Ronaldo, imádja a szenvedélyességét és a rúgótechnikáját, most pedig csak azért hosszabbította meg szabadságát, hogy találkozhasson kedvencével.

Nos, a pénteki edzés előtt összejött a nagy találkozás: csapatkapitányunk nagy örömmel fogadta Pallagon Charlie-t, akivel jót beszélgetett és a közös fotók is elkészülhettek. Szurkolónk meghatottan és nagy boldogsággal élte át a pillanatot: számára láthatóan nem volt kérdés, hogy Dzsudzsák Balázsért megéri 15 000 kilométert utazni.