OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Kiemelt támogatók

Eve

A 2001-ben alapított EVE Energy Co., Ltd. (a továbbiakban: EVE) először 2009-ben került a Shenzhen GEM jegyzésére. 22 évnyi gyors fejlődés után az EVE mára a lítium akkumulátorokkal foglalkozó globális vállalat, amely alapvető technológiákkal és megoldásokkal rendelkezik a fogyasztók számára: akkumulátorok, tápelemek és energiatároló akkumulátorok.

Bővebben

Tranzit-Food Kft.

A Tranzit Csoport – Goldenfood márka tulajdonosa – 1990 decemberében családi vállalkozásként indult Tranzit-Ker Zrt. néven. Cégcsoporttá a vállalat az elmúlt 25 évben fejlődött. A jelenleg is 100 százalékos családi tulajdonban és az alakulás óta változatlan néven és tulajdonosi körrel működő Tranzit Csoport kisebb arányban növénytermesztéssel, elsősorban sovány víziszárnyas – kacsa és liba – tenyésztésével foglalkozik, annak teljes vertikumát – szülőpár-tartást, keltetést, nevelést, takarmány-előállítást, vágást, feldolgozást és kereskedelmet – felölelve.

A folyamatos fejlesztéseknek, a nemzetközi módszerek és tapasztalatok gyors átvételének köszönhetően, valamint az élelmiszerhigiéniai és állatjóléti kritériumoknak való magas szintű megfelelés mellett a vállalat Magyarországon ma már az ágazat kiemelkedő szereplője. Így a hazai húsliba előállításból 60 százalékos mennyiségi részesedéssel rendelkezik és a pecsenyekacsa-előállításban is meghatározó szerepe van. A Tranzit Csoport fennállása óta nyereséges, amely nyereséget fejlesztéseibe visszaforgatja. Éves árbevétele 20 milliárd forint.

A cégcsoport 2015. elején a termelési kapacitás bővítéséről döntött annak érdekében, hogy az egyre növekvő export kereskedelmi igényeket kielégítse és a piaci keresletet teljeskörűen kiszolgálja oly módon, hogy közben a hosszú távú partneri kapcsolatait is fenntartja.

A Tranzit Csoport érdekeltségébe tartozó Tranzit-Ker Zrt. végzi a mezőgazdasági tevékenységet: a tulajdonában van a keltető, a legutóbbi nagymérvű beruházások által immár a 150.000 tonnát megközelítő kapacitással működő takarmánykeverő és a több mint ötven állattartó telep, amely a 2016-2017-es fejlesztéseknek köszönhetően további összesen mintegy 100.000 négyzetméternyi baromfiistállóval bővült. A feldolgozást a liba- és kacsahúsárut előállító integrált feldolgozó és forgalmazó vállalat, a Tranzit-Food Kft. végzi.

Bővebben