OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Szombaton DVSC-Puskás Akadémia: íme a legfontosabb tudnivalók

Élénk érdeklődés övezi a szombaton 17.30-kor kezdődő DVSC-Puskás Akadémia rangadót. A találkozót szokás szerint a klub is igyekszik a maga eszközeivel élvezetessé tenni, ezúttal is lesz például szurkolói rúgóverseny a félidőben.

A 16.30 órai kapunyitástól az A5, B1, B2 szektoroknál fan zone-t alakítunk ki a drukkerek részére, különböző játékokkal, amiket a mérkőzés végéig lehet használni. A DKV járatain továbbra is ingyen lehet utazni az érvényes meccsjeggyel és bérlettel rendelkezőknek, a kezdést megelőző és a mérkőzés befejezését követő 3 órában (14:30-tól 22:30-ig). A VIP-belépővel rendelkezők a szokásos szolgáltatások mellett helyszíni, élő beszélgetést hallhatnak majd a Loki egyik ikonjával, a tervek szerint NB III-as csapatunk vezetőedzőjével, Máté Péterrel.

A jegyek jól fogynak, és továbbra is kaphatók a megszokott helyeken, online, a www.nagyerdeistadion.hu oldalon, valamint a DVSC Ajándékboltban (nyitva szerdán 14 és 18, csütörtökön és pénteken 11 és 19 óra között, szombaton 10-től 20 óráig). A DVSC egyébként a szombati bajnoki után február 28-án, szerdán 19 órakor kupamérkőzésen fogadja a Ferencvárost, arra a találkozóra is be lehet szerezni a belépőket.

Hajrá, Loki!