OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Egygólos vereséget szenvedtünk a Mezőkövesd elleni edzőmeccsen

A válogatott szünetben felkészülési mérkőzésen lépett pályára a DVSC labdarúgócsapata szombaton 13 órától. Együttesünk a szintén élvonalbeli Mezőkövesddel csapott össze egy 2×35 perces találkozón ellenfelünk edzőközpontjában.

Bőle Lukács közeli lövésével kezdődött a találkozó, majd a 18. percben ismét ő volt a főszereplő, de egy kavarodás után a kapufát találta el. A 24. percben a Loki is veszélyeztetett, de Manrique próbálkozását fogta Kovácsik. Az első félóra végén közel álltunk a gólszerzéshez, ám Szécsi beadása után Dzsudzsák 15 méterről a jobb kapufa mellé lőtt.

A 2. félidő elején Szécsi közeli lövését mentette szögletre a hazai kapus. Az 53. percben megszerezte a vezetést a Mezőkövesd, Ugrai Roland egy szép egyéni akciót követően talált be. A mérkőzés hajrájában egyenlíthettünk volna, ám Bódi szabadrúgását Romanchuk a kapu fölé fejelte.

A hátralévő időben nem változott az eredmény, csapatunk 1-0-s vereséget szenvedett a Mezőkövesd elleni edzőmeccsen.

Edzőmeccs
Mezőkövesd Zsóry FC – DVSC 1–0 (0-0)

DVSC: Erdélyi – Tuboly, Lagator (E. Romanchuk, 58.), Romanchuk, Ferenczi (Hornyák, 58.) – Kocsis, Hamzat (Gyenti, 58.), Manrique, Dzsudzsák (Bódi, 36.), Szécsi – Bárány (Domingues, 36.)
Gól: 1-0 Ugrai (53.)

fotók: Mezőkövesd Zsóry FC