OTP Bank Liga 2024/2025

OTP Bank Liga 8. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 9. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 10. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 11. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 12. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 13. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 14. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 15. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 1. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

ETO Park

OTP Bank Liga 25. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 26. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Városi Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Sóstói Stadion

Vereség a rangadón: Nyíregyháza-DVSC 3-2

A szurkolók által az őszi idény legjobban várt összecsapását vívta meg a Loki szombaton este Nyíregyházán az új Városi Stadionban. Telt házat vonzott a klasszikus rangadó, a két gárda egy évtized után ütközött meg újra az NB I-ben, Debrecenből több mint 1000 drukker utazott el a szomszédvárba biztatni csapatunkat. Ez volt a Máté Csaba vezette edzői stáb első bajnokija, amelyen a tréner nem számíthatott Kusnyir Erik, Thor Úlfarsson és Batik Bence játékára, a többiek viszont ott voltak a keretben. A kezdőcsapat megegyezett a békéscsabaival.

A mérkőzés elképesztő hangulatban kezdődött, az első percek mindkét fél részéről óvatos játékot hoztak. Ezt követően a Loki átvette az irányítást, és a 8. percben megszerezte a vezetést! Egy Dzsudzsák-szöglet után Szécsi Márk lövése után még lepattant a labda, de Jorgo Pellumbi begyűjtötte, és éles szögből a kapu jobb oldalába lőtt (0-1).

A gól után, egy Kovácsréti-átlövést követően szükség volt egy Megyeri-bravúrra, a hazaiak megpróbáltak gyorsan egyenlíteni. Sok volt a párharc, jó volt a meccs, akadtak helyzetek is. A 19. minutumban Kocsis Dominik lövését blokkolták a 16-oson belül, majd egyenlített a Nyíregyháza. A 23. percben egy jobboldali beadás után a hosszú oldalon Nagy Barnabás érkezett, és a léc alá bombázott (1-1).

A szünetig még mindkét oldalon akadtak kisebb-nagyobb lehetőségek, egyre élesebb lett a küzdelem, végül a 36. percben a hazaiak szereztek újabb gólt, Navratil lépett meg a jobb oldalon, befelé cselezett, majd lőtt, a labda pedig egy védőn megpattanva a hálóba hullott (2-1). A 45. percben Dzsudzsák Balázs 19 méteres bombáját bravúrral tolta lécre Tóth, a pihenőre tehát nyíregyházi előnynél vonultak a csapatok.

A második játékrészre érkezett Brandon Domingues, a Loki pedig igyekezett nyomást gyakorolni a hazaiakra, igaz, közben a vendéglátók is veszélyeztettek. Mezőnyfölényben játszottak a mieink, de nagy helyzetet nem tudtak kialakítani. Félórával a vége előtt beállt Arandjel Stojkovic és Vajda Botond is, a Nyíregyháza viszont ismét betalált, a 65. percben Navratil gyalogolhatott be a 16-osra szabadon, átjutott Megyeri Balázson, majd közelről a kapuba továbbított (3-1).

Innen már nagyon nehéz volt, jött Neven Djurasek és Yacouba Silue, a 78. percben pedig 11-eshez jutott a DVSC, ugyanis Bárány Donát fejese után egy védő kézzel hárított a 16-oson belül. A büntetőt Dzsudzsák Balázs értékesítette (3-2), így izgalmasnak ígérkezett a hajrá.

A végjátékban aztán mindkét csapat mindent beleadott, az eredmény azonban már nem változott, vereség lett a vége.

Folytatás jövő hét szombaton a Nagyerdei Stadionban az MTK ellen.

Mesterszemmel

Tímár Krisztián: Nehéz mérkőzés volt, erre is számítottunk. Az ellenfél vezetése után jó reagált a csapat, látszott, hogy van tartásunk. Több helyzetünk volt, ezt a találkozót mindenképpen meg kellett nyernünk.

Máté Csaba: Jól indult a meccs. Megszereztük a vezetést, volt labdánk a 2-0-hoz is, ezt követően azonban olyan hibákat követtünk el, amilyenek ezen a szinten nem elfogadhatók. Ilyen hibákkal nehéz mérkőzést nyerni. Megértjük a szurkolók csalódottságát.

OTP Bank Liga, 7. forduló.

Nyíregyháza-DVSC 3-2 (2-1).

Nyíregyháza, 8000 néző. Vezette: Berke B.

Nyíregyháza: Tóth B. – Baki, Gengeliczki, Jokic (Keresztes, 73.) – Navratil (Pinte, 84.), Keita, Toma (Kvekveskiri, 84.), Nagy B. – Kovácsréti, Nagy D. (Gresó, 76.) – Eppel (Ramos, 46.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

DVSC: Megyeri – Kocsis G. (Stojkovic, 63.), Dreskovic, Pellumbi, Ferenczi (Silue, 73.) – Lagator (Djurasek, 73.), Dzsudzsák – Kocsis D. (Domingues, 46.), Szűcs T., Szécsi (Vajda, 63.) – Bárány. Vezetőedző: Máté Csaba.

Gól: Nagy B. (23.), Navratil (36., 65.), illetve Pellumbi (8.), Dzsudzsák (79. – 11-esből).

Sárga lap: Toma (32.), Kovácsréti (45+1.), Keita (77.), Gresó (84.), illetve Dreskovic (61.), Silue (88.).