OTP Bank Liga 2024/2025

OTP Bank Liga 12. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 13. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 14. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 15. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 1. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

ETO Park

OTP Bank Liga 25. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 26. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Városi Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Sóstói Stadion

Ezúttal sem sikerült pontot szerezni: Fehérvár FC-DVSC 2-0

A közvetlen rivális Fehérvár FC otthonában lépett pályára a Loki szombaton, az NB I. 11. fordulójában. Máté Csaba vezetőedző nem számíthatott a rehabilitációját végző Kusnyir Erik, Neven Djurasek és Thor Ulfarsson, valamint az eltiltott Kocsis Gergő játékára, a többiek rendelkezésre álltak. A kezdőcsapatban ott volt többek között Batik Bence, Szécsi Márk és Bárány Donát is.

A találkozó mezőnyjátékkal kezdődött, mindkét csapat fegyelmezetten visszazárt, a hazai drukkerek pirotechnikai tevékenysége miatt állt is a játék. Az első helyzet csak a 18. percben alakult ki, akkor Bedi lőtt mellé 17 méterről. Érezhető volt, nagy a tét, senki nem kockáztatott, szervezett futballra törekedtek a játékosok.

Az első félidő második felében sem nagyon forogtak veszélyben a kapuk, mígnem aztán a 32. minutumban Dzsudzsák Balázs lőhetett mintegy 15 méterről, azonban a labda elkerülte a bal alsó sarkot. A 36. percben némileg váratlanul megszerezte a vezetést a Fehérvár, egy szöglet után Gradisar fejelt közelről a léc alá (1-0), így a hazaiak vonulhattak előnnyel pihenőre.

A második játékrész nagyobb Loki-labdabirtoklással kezdődött, közben a másik oldalon Katona és Szabó hagyott ki egy-egy helyzetet. Az 55. percben növelte előnyét a Fehérvár, egy gyors ellentámadás végén Gradisar ugrott ki egyedül, rávezette a labdát a kapusra, majd kihasználta a ziccert (2-0). Az 59. percben Bárány Donát nem sokat tévedett, de lövése után a labda elkerülte a kaput.

Az utolsó félórára beállt Szuhodovszki Soma és a felnőtt csapatban most debütáló fiatal Kaye Shedrach (később Kocsis Dominik és Yacouba Silue is), a DVSC pedig igyekezett szépíteni, ez azonban nem sikerült, sőt, második sárga lapja után Batik Bencét ki is állította a játékvezető, így ismét vereség lett a vége.

Folytatás kedden 18 órakor Mezőkövesden a Magyar Kupában.

Mesterszemmel

Pető Tamás: Nagyon boldog vagyok, fontos három pontot szereztünk. Kontrolláltuk a mérkőzést, jól játszottunk, a helyzetkihasználásunk is jó volt. Megérdemelten győztünk.

Máté Csaba: Feszülten kezdődött a mérkőzés, mindkét csapaton látszódott, hogy nehéz helyzetben van. Ilyenkor nagyon fontos, hogy ki szerzi az első gólt, sajnos ez az ellenfélnek sikerült. Akaratban jobbak voltunk, mint egy hete, azonban játékminőségben nem nagyon. Az ellenfél kapuja előtt sokat hibáztunk. Le fogunk ülni a vezetőkkel és értékeljük a helyzetet.

OTP Bank Liga, 11. forduló.

Fehérvár FC-DVSC 2-0 (1-0).

Székesfehérvár, 3418 néző. Vezette: Bognár T.

Fehérvár: Dala – Simut, Huszti, Serafimov, Spandler, Holender – Csongvai, Bedi (Kalmár, 89.), Katona M. (Kovács M., 85.) – Szabó B. (Stefanelli, 66.), Gradisar (Larsen, 85.). Vezetőedző: Pető Tamás.

DVSC: Megyeri – Stojkovic, Batik, Pellumbi (Dreskovic, 84.), Ferenczi (Kocsis D., 71.) – Lagator, Szűcs T. – Dzsudzsák (Szuhodovszki, 63.), Szécsi (Shedrach, 63.), Domingues – Bárány (Silue, 71.). Vezetőedző: Máté Csaba.

Gól: Gradisar (36., 55.).

Sárga lap: Gradisar (66.), Kovács M. (92.), illetve Ferenczi (45+1.), Batik (64., 83.), Pellumbi (76.), Szuhodovszki (91.).

Kiállítva: Batik (83.).