KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

Békéscsaba-Loki rangadó jön az NB III-ban

Egy hajdúszoboszlói 0-0-ás nyitány után a szerdai, Kazincbarcika elleni 3-0-ás hazai vereség következett a DVSC II. számára az NB III-ban, azonban gyorsan itt van a javítási lehetőség: Szűcs János vezetőedző tanítványai vasárnap 11 órakor Békéscsabán, a csabaiak második csapata ellen lépnek pályára.

A hazaiak még veretlenek a bajnokságban, az első fordulóban 2-2-t játszottak a Füzesgyarmattal, majd 4-2-re győzni tudtak Tiszafüreden, látszik tehát, hogy gólerős együttesről van szó. Ezzel együtt a kis Loki mihamarabb szeretné megszerezni első győzelmét, s erre most a Békéscsaba II. ellen adódhat lehetőség. A délelőtt 11 órás kezdés a várhatóan 32-34 fokos forróságban mindkét gárdát próbára teszi majd, de remélhetőleg a Viharsarokban a debreceniek vezetnek majd több viharos rohamot.

Agresszívabban és nagyobb akarással kell játszanunk, ennyi hiba nem fér bele. Továbbra is az a cél, hogy minél több szerepet kapjanak a fiatalok, sok 2004-es, 2003-as születésű játékos jutott lehetőséghez eddig is. Az előző idényhez képest kicserélődött a csapat, egy folyamatban vagyunk benne, de igyekszünk meccsről meccsre fejlődni – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Szűcs János vezetőedző.

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

3 - 0
1 - 1
0 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink