OTP Bank Liga 2022/2023

50n 3ó 6p

OTP Bank Liga 17. forduló

57n 3ó 6p

OTP Bank Liga 18. forduló

64n 3ó 6p

OTP Bank Liga 19. forduló

71n 3ó 6p

OTP Bank Liga 20. forduló

78n 3ó 6p

OTP Bank Liga 21. forduló

85n 3ó 6p

OTP Bank Liga 22. forduló

Naptárba
Jegyvásárlás
Szusza Ferenc stadion
92n 3ó 6p

OTP Bank Liga 23. forduló

99n 3ó 6p

OTP Bank Liga 24. forduló

113n 3ó 6p

OTP Bank Liga 25. forduló

120n 3ó 6p

OTP Bank Liga 26. forduló

Naptárba
Jegyvásárlás
Mezőkövesdi Stadion
127n 3ó 6p

OTP Bank Liga 27. forduló

134n 3ó 7p

OTP Bank Liga 28. forduló

141n 3ó 6p

OTP Bank Liga 29. forduló

148n 3ó 6p

OTP Bank Liga 30. forduló

155n 3ó 6p

OTP Bank Liga 31. forduló

162n 3ó 6p

OTP Bank Liga 32. forduló

169n 3ó 6p

OTP Bank Liga 33. forduló

Bemutatjuk a DVSC új igazgatóságát

A városi közgyűlés csütörtöki ülésén megszavazta a Loki önkormányzati tulajdonba vételét, pénteken pedig a DVSC taggyűlése megválasztotta a DVSC Futballszervező Zrt. igazgatótanácsának tagjait. Azok kaptak bizalmat, akiknek a személyére a város közgyűlése is javaslatot tett.

Az elnök Szabó Péter lett: a Schaeffler-FAG Magyarország ügyvezetője 2016-ban megkapta az Év vállalkozója címet a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségétől, és elnyerte az Év embere díjat is a Dehir.hu választásán.

Ám Szabó Péter nem csak a gazdasági életben végez hatékony munkát: 2017 óta DVSC Kézilabda Kft. támogatója, később a felügyelőbizottság elnöke lett és jelentős gazdasági hátteret hozott össze a női kézilabda mögé.

Az igazgatóság tagja Sásdi András, aki már korábban is részt vett ebben a munkában. A debreceni üzletember 1990 és 1994 között a városi önkormányzat fideszes képviselője.

1998 és 2002 között a Fidesz frakciójának vezetője volt. 2006 és 2011 között pedig részt vett a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. igazgatóságának munkájában a szervezet elnökeként.

Katona Zoltán a BeStrong kondiparkok gyártásával, telepítésével és sportszer kereskedelemmel foglalkozó cég tulajdonosa. Sikeres üzletember, aki több szállal kötődik a labdarúgáshoz. Korábban dolgozott a DVSC utánpótlás-edzőjeként, többek között Dzsudzsák Balázs nevelőedzője is volt, emellett a DEAC labdarúgó-szakosztályát vezette éveken át, miközben ő maga is futballozik.

Saját sportegyesülete van, a megyei harmadosztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Légy Erős SE, melynek játékosai a cégének alkalmazottai és jelenleg éppen a cégek közötti foci Európa-bajnokságra készülnek.

Sikeres üzletasszonyként ismerhetik a debreceniek Cserháti Gabriellát, aki a debreceni vendéglátóipar világában dolgozott, majd 1991-ben megnyitotta a cívisváros első McDonald’s éttermét, ma pedig már a világcég több éttermét üzemelteti franchise partnerként.

A sport számára kiemelten fontos, vérbeli futballszurkoló, aki ha teheti, minden DVSC-meccsen ott ül a lelátón.

Makray Balázs életének mindig is elválaszthatatlan, fontos részét jelentette a sport. A 90-es évek végén az Eponánál dolgozott, majd a DVSC Futball Rt. cégvezetőjeként az MLSZ elnökségi tagja volt, 2004 és 2011 között a Főnix Rendezvényszervező munkáját irányította.

Két és fél éven át a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője volt, majd a Sportcentrum csapatát erősítette stratégiai és sportszakmai igazgatóként, jelenleg a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezető igazgatója.

Becsky András, a Debreceni Sportcentrum élén tavaly a második ötéves ciklusát kezdhette meg.

Az ismert sportszakember nevéhez nem csupán számos nemzetközi sportesemény megrendezése és lebonyolítása, valamint a helyi sportélet sikeres működtetése fűződik, de meghatározó szerepet játszik az országos sportdiplomáciában is, mint a Magyar Úszó Szövetség általános alelnöke.

A Tranzit Csoport alapítója, Szabó Miklós a gazdasági tevékenység mellett mindig is nagy figyelmet fordított az egészségügyi intézmények, a rászorulók és a sportélet támogatására.

Ezért korábban Mecénás-díjjal tüntették ki, 2014-ben pedig megkapta Debrecen díszpolgári címét. Tapasztalataival a Debreceni Egyetem külsős, tanácsadó testülete, a konzisztórium munkáját is segíti.

A cég vezetője újabb egy évre Róka Géza lesz, a felügyelő bizottság tagjai pedig Bács Zoltán, Madarasi István és Kovács István. Mint Róka Géza kérdésünkre elmondta, a testület a tisztségviselők megválasztása mellett elfogadta a pénzügyi beszámolót, valamint a Debreceni Labdarúgó Akadémia két kft-jének az összeolvadását is. 

Forrás: dehir.hu

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 22/23

2 - 1
1 - 0
0 - 3

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink