OTP Bank Liga 2023/2024

MOL Magyar Kupa

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Bemutatjuk Vitelki Zoltánt

A DVSC elnöke, Szima Gábor hétfő délután hivatalos sajtótájékoztatón bejelentette, hogy Vitelki Zoltán lett a klub új vezetőedzője. A szakmai stábot Kriston István, Igor Bogdanovics és Erdélyi Miklós alkotja majd. 

Vitelki Zoltán labdarúgó-pályafutása zömét Diósgyőrben töltötte, amelynek mezében több, mint 500 alkalommal lépett pályára, de a Vác labdarúgójaként is szerepelt az élvonalban. Összesen 183 mérkőzést játszott az NB I-ben és 11 gólt szerzett. A DVTK-ban 2008-ban hagyta abba a futballt, majd utánpótlás edzőként dolgozott a klubnál.

Levezetésképpen 2008-2009-es szezonban még NB III-as, majd NB II-es Mezőkövesd színeiben futballozott. Kilenc évvel ezelőtt végleg visszavonult, de hűséges maradt a diósgyőri klubhoz, ahol előbb pályaedzőként dolgozott, majd 2015 tavaszán öt mérkőzésre lehetőséget kapott vezetőedzőként. A megszerzett négy győzelemnek és egy döntetlennek köszönhetően az előkelő hetedik helyen zárta a bajnokságot a miskolci együttes az NB I-ben.

Két év múlva, Horváth Ferenc menesztése után két mérkőzés erejéig ismét leült a DVTK kispadjára, majd az NB II-es Kazincbarcikán és a Budafoki MTE-n keresztül újra Mezőkövesdig vezetett az útja, ahonnan immár a Lokihoz került a DVSC elnökének hívó szavára.