OTP Bank Liga 2022/2023

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 29. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 31. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 32. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 33. forduló

Nagyerdei Stadion

Bévárdi Zsomborral szerződést hosszabbítottunk

Szerződést hosszabbított a DVSC többszörös utánpótlás-válogatott labdarúgójával, Bévárdi Zsomborral.

A 22 esztendős futballista eredeti posztját tekintve támadó, ám az utóbbi időben jobb oldali védőként számított rá a szakmai stáb. Ezen a poszton is helytállt, azonban a Budapest Honvéd elleni mérkőzésen egy sorral előrébb szerepelt, ráadásul egy szépségdíjas góllal biztosította be a Loki győzelmét.

Klubunk 2024 nyaráig írt alá Bévárdi Zsomborral, aki honlapunknak adott nyilatkozatában boldogan elmondta, nagyon örül a hosszabbításnak, már csak azért is, mert maximálisan érzi a klub bizalmát.  

Tényleg azt mondhatom, nagyon jól érzem magam a DVSC-nél, bár hosszú volt az az út, amely idáig vezetett. Bízom benne, idén stabil NB I-es játékossá válhatok, de voltak olyan pillanatok, amikor nem gondoltam volna, hogy elkövetkezhet ez a pillanat. Ezúton is szeretném megköszönni a Debrecennek, hogy nem mondott le rólam és bízott bennem akkor is, amikor nem tűnt biztosnak, hogy beváltom az eredetileg hozzám fűzött reményeket. Örülök a bizalomnak, ezt a lehetőséget nem engedem el, nem veszek vissza, hanem dolgozom tovább. A pályafutásom végén nem egy egyszezonos élvonalbeli karriert szeretnék magam mögött tudni.

Bévárdi Zsombor tehát több poszton is feltűnt már a Lokiban, kíváncsiak voltunk, melyiket érzi igazán a magáénak.

Az NB II-es szezon leginkább a tanulásról szólt jobb oldali védőként. Úgy vélem, abban az osztályban előfordult pár taktikai és helyezkedési hiba, de összességében jól megoldottam a feladatom. Az NB I már egy másik kávéház, itt sokkal jobban kell figyelni a védekezésre. Elfogadtam már, hogy lehet, a karrierem végéig védő leszek, ám úgy állok hozzá, ennek a posztnak a sajátosságait is minél jobban elsajátítsam. Készen álltam a feladatra, ám az AS Roma elleni felkészülési találkozón Szécsi Márk sérülése után feljebb tolt a mester. A középpályán még jobban éreztem magam, kötetlenebb poszt a számomra, és jelen pillanatban ott talán jobb teljesítményt tudok nyújtani. Ettől függetlenül ott törekszem a maximumra, ahol lehetőséget kapok.

A Budapest Honvéd elleni szezonnyitó második félidejében beindult a Loki-henger, a találkozó hajrájában pedig a szerződést hosszabbító Bévárdi szemet gyönyörködtető gólt szerzett.

Egy kényszerítő után kaptam labdát a tizenhatoson belül, és talán visszaguríthattam volna Ugrai Rolinak a labdát, úgy döntöttem, befordulok és megpróbálom lerázni a védőket. Ez szerencsére sikerült és ki tudtam lőni a hosszú alsót. Sok sikerélményem nem volt még az élvonalban, de az biztos, hogy ez volt az eddigi legszebb és legfontosabb találatom az NB I-ben. Bízom benne, minél tovább kitart a jó kezdés mind egyéni, mind csapatszinten.