KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

Bódi Ádám és Ugrai Roland maradt, Soltész Dominik érkezett

Sajtótájékoztatót tartott péntek délután a DVSC. Tőzsér Dániel sportigazgató fontos és jó hírekről számolhatott be, egy új játékos érkezése mellett értékeink megtartása volt a fő téma.

Tőzsér Dániel elmondta, a klub megegyezett a szerződéshosszabbításról Bódi Ádámmal, a válogatottban is megfordult, saját nevelésű, 30 éves játékos újabb 3 esztendőre kötelezte el magát a Lokihoz. Az elmúlt idényben 11 találatot szerző és 10 gólpasszt abszolváló Bódi Ádám a dvsc.hu-nak kifejtette, hogy noha több ajánlata is volt, boldog, hogy újra az NB I-ben segítheti legjobb tudásával a Lokit.

Szintén a DVSC játékosa marad a 28 éves Ugrai Roland, aki tavasszal érkezett Debrecenbe, és rögtön góllal és gólpasszal rukkolt elő. A korábban a válogatottban is gólt szerzett, technikás futballista 1+2 évre szerződött csapatunkhoz. Ugrai Roland úgy nyilatkozott, hogy egyszerre örömteli és megtisztelő számára, hogy továbbra is marad együttesünk kötelékében.

A 23 éves védő, Marko Nikolics után megvan a Loki második új nyári szerzeménye is, a Honvéd akadémiáján nevelkedett Soltész Dominik személyében. A 20 éves támadó középpályás nagy tehetségnek számít, az elmúlt szezont kölcsönben az Ajka együttesében töltötte, és 24 mérkőzésen 7 gólt és 4 gólpasszt számlálhat. A fiatal futballista kontraktusa 1+3 évre szól. Soltész Dominik a szerződés aláírásakor elmondta, hogy nagyon örül a debreceni lehetőségnek, minden erejével azon lesz, hogy bizonyítson a cívisvárosi szurkolóknak.

Tőzsér Dániel a sajtótájékoztatón azt is bejelentette, hogy a DVSC közel áll szerződéshosszabbításhoz a magyar válogatottsági társrekorder, csapatkapitány Dzsudzsák Balázzsal is.

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

3 - 0
1 - 1
0 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink