OTP Bank Liga 2022/2023

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 29. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 31. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 32. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 33. forduló

Nagyerdei Stadion

Bodnár Balázs lett a Hónap Játékosa a DLA-n +videó

Az első, áprilisi kitüntetett, Horváth Zalán után kedden kiderült, ki lett május hónap legjobb játékosa a debreceni futballakadémián. Mint Herczeg András szakmai igazgató elmondta, a díjat szakmai alapon, rengeteg tényező figyelembevételével ítélik oda minden hónapban. Az elismerésnél figyelembe veszik az edzők értékelését és az Instat-rendszer komplex értékindexét is, amely többek között tartalmazza a kulcspasszok, a jó beadások, a gólok, a gólpasszok, a lövések, a megnyert párharcok, a cselek és a labdaszerzések számát is.

Mindezek alapján 2021 májusában Bodnár Balázs bizonyult a legjobbnak. A játékost az U14-es, bajnoki címet nyert gárda edzője, Kolozsi Gergő úgy jellemezte, hogy egy nagyon technikás, alázatos, jól cselező futballista, aki ha így fejlődik, megcélozhatja majd a DVSC első csapatának keretét is, ahová bekerülni nem mellékesen Balázs nagy álma.

Az apró termetű, de a párharcokban is rendkívül hatékony játékos hosszú évek óta a Debreceni Labdarúgó Akadémián pallérozódik, és bár meglepte, de nagyon jólesik neki az elismerés, amelyet nem mástól, mint Bódi Ádámtól vehetett át egy 25 ezer forintos Szertár sportszer-vásárlási utalvány kíséretében. Balázs elmondta, hogy nagyon jól érzi magát a DLA-n, jók az edzések, jó a társaság, jó a csapat, és egyszerűen imád futballozni, ez a mindene. Amikor megkérdeztük, mit csinál a kevés szabadidejében, mosolyogva csak annyit felelt: hát focizom!

Szívből gratulálunk! 

Fotó, videó: Kovács Péter