KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

Csatárt igazolt a Loki – Németh Krisztián Debrecenben folytatja

Nem akármilyen igazolást realizált csütörtökön a DVSC: a klub 2022. június 30-ig szerződtette a 37-szeres válogatott Németh Krisztiánt. A korábban az MTK-ban, a görög AEK Athénban, a holland Waalwijkban és Rodában, az amerikai Sporting Kansasben is bizonyított támadó legutóbb a tengerentúli Columbus Crew játékosa volt, az utóbbi hónapokban nem volt csapata.

Tőzsér Dániel sportigazgató elmondta, hogy a megállapodás mindkét fél számára rendkívül előnyös. – Németh Krisztián személyében egy olyan játékosról van szó, akinek eddigi karrierje megkérdőjelezhetetlenül sikeres volt, s biztos vagyok abban, hogy segíteni tudja a DVSC-t, amely lehetőséget biztosít számára, hogy újra felépítse magát. Ez a kontraktus kétséget kizáróan amolyan win-win szituáció, amellyel mindkét fél jól járhat. Megfelelő ajánlat esetén nem állunk majd annak az útjába, hogy Krisztián további álmai valóra váljanak, de addig is természetesen csak a Loki sikere lebeg a szeme előtt – mondta Tőzsér Dániel.

Németh Krisztián tagja volt a 2016-os Eb-nyolcaddöntős magyar válogatottnak, görög és amerikai bajnoknak, valamint magyar bajnoki ezüstérmesnek vallhatja magát, az MLS-ben 2015-ben ő lőtte a szezon gólját.

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

3 - 0
1 - 1
0 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink