OTP Bank Liga 2022/2023

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 29. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 31. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 32. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 33. forduló

Nagyerdei Stadion

Csatárt igazolt a Loki – Németh Krisztián Debrecenben folytatja

Nem akármilyen igazolást realizált csütörtökön a DVSC: a klub 2022. június 30-ig szerződtette a 37-szeres válogatott Németh Krisztiánt. A korábban az MTK-ban, a görög AEK Athénban, a holland Waalwijkban és Rodában, az amerikai Sporting Kansasben is bizonyított támadó legutóbb a tengerentúli Columbus Crew játékosa volt, az utóbbi hónapokban nem volt csapata.

Tőzsér Dániel sportigazgató elmondta, hogy a megállapodás mindkét fél számára rendkívül előnyös. – Németh Krisztián személyében egy olyan játékosról van szó, akinek eddigi karrierje megkérdőjelezhetetlenül sikeres volt, s biztos vagyok abban, hogy segíteni tudja a DVSC-t, amely lehetőséget biztosít számára, hogy újra felépítse magát. Ez a kontraktus kétséget kizáróan amolyan win-win szituáció, amellyel mindkét fél jól járhat. Megfelelő ajánlat esetén nem állunk majd annak az útjába, hogy Krisztián további álmai valóra váljanak, de addig is természetesen csak a Loki sikere lebeg a szeme előtt – mondta Tőzsér Dániel.

Németh Krisztián tagja volt a 2016-os Eb-nyolcaddöntős magyar válogatottnak, görög és amerikai bajnoknak, valamint magyar bajnoki ezüstérmesnek vallhatja magát, az MLS-ben 2015-ben ő lőtte a szezon gólját.