OTP Bank Liga 2023/2024

Dorian Babunski távozik a DVSC-től

Az előző idény házi gólkirálya, Dorian Babunski Svájcban, az első osztályú Grasshopper Club Zürichnél folytatja karrierjét. A 26 éves csatár 2022 januárjában érkezett a DVSC-hez, 48 bajnoki mérkőzésén lépett pályára debreceni színekben, ezeken a találkozókon 18 alkalommal volt eredményes, emlékezetes találatokat ért el többek között idén tavasszal a Paks 2-1-es legyőzésekor és a Ferencváros ellen idegenben aratott 3-1-es siker alkalmával is.

A klub nevében szeretnék köszönetet mondani Doriannak a professzionalizmusáért és elhivatottságáért, a szenvedélyért, amit a pályán láthattunk tőle és a boldog pillanatokért, amelyeket közösen átélhettünk. Külön köszönet jár a fontos gólokért és a Loki színeiben nyújtott teljesítményért, hiszen ezek is hozzájárultak ahhoz, hogy az előző szezonban bronzérmesek lehettünk. Köszönünk mindent és további sok sikert kívánunk! – nyilatkozta Hayk Hovakimyan klubigazgató.

Dorian Babunskinak köszönjük a klubért tett szolgálatait, remek góljait, és további sikereket kívánunk a pályafutásához!