OTP Bank Liga 2022/2023

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 29. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 31. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 32. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 33. forduló

Nagyerdei Stadion

Dreskovic: Együtt kell lélegeznünk

A Loki második nyári érkezője a 24 esztendős Meldin Dreskovic. A montenegrói bajnokcsapattól igazolt játékos nagy lelkesedéssel vetette bele magát a nyári felkészülésbe.

Nagyon jók az eddigi benyomásaim. Montenegró után nagy különbséget látok a két ország futballkultúrája között. Profi körülmények fogadtak, és boldog vagyok, hogy egy olyan klubhoz tartozhatok, melynél mindent megtesznek a játékosokért a labdarúgás és az élet terén egyaránt – fogalmazott Meldin Dreskovic, aki elsőként arra törekszik, hogy kölcsönösen minél jobban megismerkedjen az új csapattársaival. – Fontos, hogy együtt lélegezzünk, ha egy sikeres szezont szeretnénk produkálni. Ezt követően minden tőlem telhetőt igyekszem megtenni a csapatért. Bízom benne, jó és sérülésmentes bajnokság előtt állok.

Érdekesség, hogy Meldin Dreskovic az elmúlt idényben mindössze egyetlen sárga lapot kapott belső védőként. – Mivel tavaly Montenegró legjobb csapatában játszottam, nem sok olyan helyzetbe kerültem, ahol sárga lapot kaphattam. A labdát többnyire mi birtokoltuk, így ez a fő oka a kevés lapnak. Remélhetőleg ez idén Debrecenben is így lesz.