KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

Dreskovic: Együtt kell lélegeznünk

A Loki második nyári érkezője a 24 esztendős Meldin Dreskovic. A montenegrói bajnokcsapattól igazolt játékos nagy lelkesedéssel vetette bele magát a nyári felkészülésbe.

Nagyon jók az eddigi benyomásaim. Montenegró után nagy különbséget látok a két ország futballkultúrája között. Profi körülmények fogadtak, és boldog vagyok, hogy egy olyan klubhoz tartozhatok, melynél mindent megtesznek a játékosokért a labdarúgás és az élet terén egyaránt – fogalmazott Meldin Dreskovic, aki elsőként arra törekszik, hogy kölcsönösen minél jobban megismerkedjen az új csapattársaival. – Fontos, hogy együtt lélegezzünk, ha egy sikeres szezont szeretnénk produkálni. Ezt követően minden tőlem telhetőt igyekszem megtenni a csapatért. Bízom benne, jó és sérülésmentes bajnokság előtt állok.

Érdekesség, hogy Meldin Dreskovic az elmúlt idényben mindössze egyetlen sárga lapot kapott belső védőként. – Mivel tavaly Montenegró legjobb csapatában játszottam, nem sok olyan helyzetbe kerültem, ahol sárga lapot kaphattam. A labdát többnyire mi birtokoltuk, így ez a fő oka a kevés lapnak. Remélhetőleg ez idén Debrecenben is így lesz.

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

3 - 0
1 - 1
0 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink