KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

DVSC 120: a legjobb meccs, a legjobb játékos, a legjobb edző

2022. március 12-én 120 éves lesz a DVSC. A fantasztikus és patinás évfordulóra a klub is készül, és természetesen szurkolóink is meg akarják adni a módját a születésnapi köszöntésnek. Ennek jegyében arra kérjük drukkereinket, hogy szavazzanak az elmúlt 120 év legjobb Loki-mérkőzésére, legjobb játékosára és legjobb edzőjére.

A voksolás értelemszerűen abszolút szubjektív, például nem biztos, hogy egy adott szurkoló emlékezetében éppen a legrangosabb összecsapás, vagy a legeredményesebb futballista és edző számít meghatározónak, ráadásul azon sportemberek emléke közül is sokat őriz a családi hagyomány és a DVSC-történelem, akik már nem lehetnek köztünk.

120 esztendő: felfogni is nehéz, milyen gazdag klubunk története. Kutakodjanak az elmúlt évtizedek élményeiben és szavazzanak az elmúlt 120 év legjobb Loki-mérkőzésére, legjobb játékosára és legjobb edzőjére. A voksokat március 1-ig várjuk. Már többen is kezdeményezésünk mellé álltak (például a Lokomotív Blog és több médium), szavazni itt a legegyszerűbb. Eredményhirdetés a jeles évforduló napjaiban, hajrá, Loki!

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

3 - 0
1 - 1
0 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink