KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

DVSC II: Kisvárdán maradtak a pontok

Az idei szezon utolsó idegenbeli mérkőzését játszotta a DVSC második csapata szombat délután a Kisvárda II. otthonában.

A kis Loki ezúttal sajnos nem tudta folytatni az elmúlt hetekben mutatott kiváló formáját, ugyanis 20 perc elteltével már háromgólos előnyre tettek szert a hazaiak: az elsőt egy szabadrúgást, a másodikat egy szögletet követően kaptuk, míg a harmadik egy erősen vitatható tizenegyesből született.

A második játékrészre egy teljesen más kis Loki futott ki. Helyzeteket alakítottunk ki, kapufát rúgtunk, majd az 59. percben pályára lépett a felnőttcsapatunk sérülésből visszatért játékosa, Bárány Donát, akinek mindössze 2 percre volt szüksége ahhoz, hogy megszerezze a szépítést jelentő találatot.

A 76. percben emberhátrányba kerültünk, miután Sármány Kristófot kiállította a játékvezető, a 80. percben pedig újabb gólt kaptunk, így bár nem volt ekkora különbség a két csapat között, a rendkívül fiatal csapatunk 4-1-es vereséget szenvedett.

NB III Keleti csoport 36. forduló
Kisvárda Master Good II. – DVSC II. 4–1 (3-0)

DVSC II: Lisztes – Tordai (Kenderesi, 84.), Lénárt, Nagy R., Fábián – Balla, Sipos (Bárány (59.), Székelyhidi (Zahuczky, 46.) – Pintér (Kovács G., 46.), Sármány, Kalafat (Bökönyi (78.)
Gól: 1-0 Nagy M. (9.), 2-0 Bíró (15.), 3-0 Bíró (20.), 3-1 Bárány (61.), 4-1 Czérna (80.)
Kiállítva: Sármány (76.)

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

3 - 0
1 - 1
0 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink