KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

Dzsudzsák Balázs a Loki csapatkapitánya

Dzsudzsák Balázs lett a DVSC csapatkapitánya. Tőzsér Dániel, a klub sportigazgatója elmondta, hogy nagyon számítanak a válogatottsági rekorder tapasztalatára, szakmai és emberi kvalitásaira. Új feladatáról az eddigi cséká, Bódi Ádám és az új, Dzsudzsák Balázs is nyilatkozott a klub hivatalos oldalának.

Mindennek nincs semmi negatív felhangja, semmi nézetkülönbség sincs a háttérben, tiszta fejjel a saját teljesítményemre és a csapat eredményes játékára szeretnék koncentrálni – szögezte le Bódi Ádám.

Számomra nagyon megtisztelő a feladat, de nem egy személyre kell ezt kihegyezni, szerdán, a kupában például Varga Józsi volt a csapatkapitány. Ebben a szerepkörben is a legjobb tudásom szerint szeretném támogatni a gárdát. Vissza akarunk jutni az NB I-be és a kupában is a lehető legjobb eredményt szeretnénk elérni. A Lokinál remek a hangulat az öltözőben és erős a csapategység. Úgy érzem, a válogatottban helytálltam csapatkapitányként, bízom benne, hogy a DVSC-nél is így történik majd – mondta Dzsudzsák Balázs.

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

3 - 0
1 - 1
0 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink