OTP Bank Liga 2023/2024

MOL Magyar Kupa

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Dzsudzsák Balázs: Gól és három pont a 150. Loki-meccs jutalma

Újabb szép jubileumhoz érkezett 10-es mezszámú futballistánk, Dzsudzsák Balázs, akinek a Zalaegerszeg elleni volt a 150. találkozója a DVSC színeiben. A Loki csapatkapitánya nem is akárhogy ünnepelt, ugyanis az ő góljával egyenlítettünk az 57. percben, és nagyban hozzájárult a 2-1-es győzelmünkhöz.

Utólag emlékeztettek a 150. Loki-meccsemre, hisz alapból nem követtem, de jó érzések kavarognak bennem. Emlékezetes marad, egyrészt azért, mert az idei első idegenbeli győzelmünket szereztük, másrészt pedig egy szép egyéni akció után gólt szereztem. Ezek a tényezők még szebbé teszik a jubilálást, így maximálisan elégedett vagyok. Boldogsággal tölt el, hogy 3 pont lett a 150. meccsem jutalma.

A csapat tehát Zalaegerszegen szerezte meg idei első idegenbeli sikerét, amely nagyon sokat jelent Dzsudzsák Balázséknak.

Kellemetlen ellenfélhez érkeztünk, ráadásul nagyon sokat kellett utaznunk, de utólag azt mondhatom, nagyon megérte. Már az első félidőt is kontrolláltuk, viszont egy apró figyelmetlenséget kihasználtak a hazaiak és megszerezték a vezetést. Nem pánikoltunk be, a mester a szünetben kiemelte, hogy akkor sem tudna kiabálni a csapattal, ha akarna. A második játékrészben viszont javítottuk az első félidő hiányosságait, ennek köszönhető, hogy két gólt is szereztünk a szélről, és elhoztuk a három pontot. Az azt megelőző fordulóban egy jó erőkből álló Paksot vertünk meg, most pedig hátrányból fordítva nyertünk, ezek a tényezők lélektanilag rengeteget jelentenek a csapatnak. Ott vagyunk az élboly közelében, mondhatni, a többi eredmény is jól alakult a számunkra, így összességében egy remek hétvégén vagyunk túl.

Az idei évben még három idegenbeli találkozó vár a Lokira, amely a Kisvárda, az MTK és a Kecskemét otthonában vendégszerepel.

Lehet, hogy a ZTE elleni meccs jó végkimenetele mondatja belőlem, de hiszem, hogy a csapat akár mind a három mérkőzését behúzhatja. Láthatjuk, hogy most már az időjárással is meg kell majd küzdeni, de nem szabad ezzel foglalkozni. Nehéz belemenni bármilyen esélylatolgatásba, de a lehető legtöbb pontot gyűjtenénk az utolsó három összecsapásunkon. Nem akarunk lemaradni és feladni az álmunkat. Megtanultam a karrierem során, hogy bőven elég az a nyomás, ha csak a soron következő meccs van fókuszban, így jelenleg tényleg csak a Kisvárda elleni kilencven percre koncentrálunk. Erős évet szeretnénk zárni, és bízom benne, a jövő héten megint arról nyilatkozom, hogy az újabb három pontért utazunk a fővárosba.

Dzsudzsák Balázsnak gratulálunk a 150 Loki-meccshez!