OTP Bank Liga 2022/2023

0n 23ó 11p

OTP Bank Liga 17. forduló

8n 1ó 41p

OTP Bank Liga 18. forduló

15n 1ó 41p

OTP Bank Liga 19. forduló

22n 23ó 41p

OTP Bank Liga 20. forduló

28n 6ó 11p

OTP Bank Liga 21. forduló

35n 6ó 11p

OTP Bank Liga 22. forduló

Naptárba
Jegyvásárlás
Szusza Ferenc stadion
42n 6ó 12p

OTP Bank Liga 23. forduló

49n 6ó 12p

OTP Bank Liga 24. forduló

63n 6ó 11p

OTP Bank Liga 25. forduló

70n 6ó 11p

OTP Bank Liga 26. forduló

Naptárba
Jegyvásárlás
Mezőkövesdi Stadion
77n 6ó 11p

OTP Bank Liga 27. forduló

84n 6ó 12p

OTP Bank Liga 28. forduló

91n 6ó 11p

OTP Bank Liga 29. forduló

98n 6ó 11p

OTP Bank Liga 30. forduló

105n 6ó 11p

OTP Bank Liga 31. forduló

112n 6ó 11p

OTP Bank Liga 32. forduló

119n 6ó 11p

OTP Bank Liga 33. forduló

Egy DVSC – csak egy Loki van

A klub jövője szempontjából fontos döntéseket hozott a DVSC Futball Zrt. vezetése múlt pénteken. A testület arról döntött, hogy felkéri Ábrók Zsoltot, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetőjét, hogy július elsejétől töltse be a DVSC Futball Zrt. cégvezetői pozícióját is. Mindez azt is jelenti, hogy a kézilabdában már bevált klubmodell szerint a labdarúgásban sem lesz külön ügyvezetője az akadémiát üzemeltető DLA Utánpótlás Nevelő Nonprofit Kft.-nek. Ábrók Zsolt egy személyben vezeti a két akadémia és a két felnőttcsapat ügyeit.

A klub vezetése úgy látja, hogy a változtatással megvalósítható a szakmai és gazdasági stabilitás a DVSC életében mind a kézilabda, mind a labdarúgás területén. Szabó Péter elnök szerint a központosításnak köszönhetően egy elv mentén hatékonyabbá és direktebbé válik az irányítás. Ugyanakkor költséghatékonyabb is lesz a rendszer. Két státusz megszűnik: nem lesz külön cégvezető a DVSC Futball Zrt.-ben és nem lesz külön ügyvezető a DLA Utánpótlás Nevelő Nonprofit Kft.-ben.

Szabó Péter elnök elmondta, ezzel a döntéssel gazdaságilag is stabilizálni tudjuk a csapatot. – Egy ilyen szervezeti változásnál mindig vannak kérdőjelek, de nagyon bízom benne, hogy egy egységes DVSC-t alakítunk ki. Óriási feladat lesz, de amilyen munkát végzett eddig Zsolt a kézilabdánál, azt hasznosítani tudja a labdarúgás területén is.

Ábrók Zsolt először megköszönte a felkérést. – Debreceniként és Loki-szurkolóként nem lehetett más döntésem, csak az, hogy elvállalom ezt a szép kihívást. Nagy a felelősség, de a cél egy olyan egységes DVSC kialakítása, amellyel versenyképesek lehetünk. Azt gondolom, e téren sokkal nagyobbak a lehetőségek. Fontos, hogy a klub olyan erőt képviseljen, amellyel versenyképesek lehetünk. Ezen dolgozunk, és mindent megteszünk a sikeresség érdekében.

A DVSC jövőjét mindkét sportágban a színvonalas utánpótlás-nevelés biztosíthatja, ezért ezen a területen különösen magas az elvárás az új menedzsmenttel szemben.

A cél, hogy a DVSC kézilabda-, és labdarúgócsapata hosszú távon versenyképes legyen és gazdaságilag is megalapozza jövőjét.

A ma bejelentett változtatás egyben azt is jelenti, hogy egy közös DVSC-brandet képvisel a női kézilabda-, és a labdarúgócsapat.

SZEMÉLYI VÁLTOZÁSOK:

DLA UTÁNPÓTLÁS NEVELŐ NONPROFIT KFT.

A kézilabda akadémián már bizonyított rendszert szeretnénk a labdarúgó akadémián is kialakítani. A közös DVSC-brand keretein belül az anyagi és emberi erőforrásokat a leghatékonyabban kívánjuk használni. Az új klubmodell szerint – hasonlóan a kézilabda csapathoz – nincs külön ügyvezetője az akadémiának, a státusz megszűnik. Makray Balázsnak köszönjük az elvégzett munkáját, továbbra is számítunk rá a DVSC Igazgatóságában.

DVSC FUTBALL ZRT.

Mivel a felnőttcsapat a klubmodell csúcsa, így nagyon fontos a labdarúgó akadémia és a felnőtt csapat kapcsolata, mind sportszakmai mind általános menedzsment szinten. Azért is volt fontos a váltás, mert így az egész rendszer egy elképzelés mentén működhet. Az új klubmodell szerint nincs külön cégvezetője a DVSC Futball Zrt.-nek, a státusz megszűnik. Róka Géza 10 évet töltött a klubnál, köszönjük az eddigi munkáját és sok sikert kívánunk neki a továbbiakban!

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 22/23

2 - 1
1 - 0
0 - 3

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink